- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
İnşallah düşmesin ben cenemi tutamiyorum ya ondan oluyorKötü İçerik Bildirimi...açılımını da öğrendim çoook teşekkür ederim. sen de çok tatlısın bu arada
Umarım o duruma düşmem çok uzulurdum herhalde...
Napim canım, ev işi çoluk cocuk,hastane işleri bitmiyor. Şimdi geldiler, çay demledim. Çocuklar uyudu, oturuyorum. Sen ne yapıyorsun :)Merhaba canım ne yapıyorsun:)
Sevmeyen bana gıcık olan biri o butonu tıklasa yine banlanır mıyımİnşallah düşmesin ben cenemi tutamiyorum ya ondan oluyor
Hayır site kurallarına uygun hareket ettiginiz sürece ceza almazsanız bdv de geyik ,polemik,argo,konu dışı yorumSevmeyen bana gıcık olan biri o butonu tıklasa yine banlanır mıyım
OlmazLunyaaaaaaa seni çok özledim lunyyuuaaaaa beni bırakma lunyaaaaaa sensiz yaoamiyoooooommmmm geri dönnnnnnn
Sende Allaha emanet ol canım öptümAllah a emanet olun kızlar hepinisi çok optum
Bak ben temelli gidiyorum ama
Yerim seni yaaa seni banlatan ölsünSevmeyen bana gıcık olan biri o butonu tıklasa yine banlanır mıyım
Niye kız telefon düzelir inşallahBak ben temelli gidiyorum ama
Muahhhh herkese slm soyle benden ://Sende Allaha emanet ol canım öptüm
Söylerimde cabuk gelMuahhhh herkese slm soyle benden ://
Sanırım ekranı değişmedi gerekecek çocuklar çok dusurduNiye kız telefon düzelir inşallah
NereyeBak ben temelli gidiyorum ama
Ben tanıstımHanimKelesimiGetir ablam tanıstırdı :)))))
Ya bu corc emmi degil mi
Mapusa düşersem diye tanıstırmıstı
Corc emmiyi biz niye kullanamiyoz, yooksa bizi begenmiyor mu
Hanım abla kendine saklıyor.
Anladım canımSanırım ekranı değişmedi gerekecek çocuklar çok dusurdu
Telefon bir cumle yazarken en az 5 kere kadınlar kulübü yazan sekme ye giriyor cikiyo yaaaa yaaNereye
Lazım olur bir gün mapısta
Mapusa düşmemek için yasak bölgelere gitmiyorumSen mapısa düş gerisini merak etme