- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Maşaallah o zaman Onlarda bile bayağı iyisiniz:)Evet o benim...ama birazcık daha ince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah o zaman Onlarda bile bayağı iyisiniz:)Evet o benim...ama birazcık daha ince
Aman bozulmasın sonra sensiz ne yaparızTelefonun bozuluyor
O kadar isteklisin yaniO biyiklara fonde cekerim,masa da yaparim oreririm de ben
Hiç kiblenmemek ne kadar tatlisin yaa en az 10 kere başlanmış biri 1 kerek uzaklaslastirma biri olarak söyleyeyim kotu içerik bildirimi demek şikayet et butonu yani :))Kibleyelim ne demek kendine iyi bak gibi bir şey mi
İşte diyet uygulamasında herkes granül içiyordu kahveyi diyorumDiyete nerden bagladin onu cozemedim
Normalde de nescafe degil, granul kahve tuketmeye calisiyorum ben. Sut tozunun faydasi yok cunku cok zararli diye
Teşekkür ederim. Hepimize maşallah. Takım başka bir şey...çok özeller benim için.Maşaallah o zaman Onlarda bile bayağı iyisiniz:)
Cidden bozukuyor zor yazıyorum suab en üstte sekme linki varta sürekli oraya giriyor olamaz yaaaaaAman bozulmasın sonra sensiz ne yaparız
Aynen güzel oluyor.Daha çok motive oluyorsunuz:)Teşekkür ederim. Hepimize maşallah. Takım başka bir şey...çok özeller benim için.
Gitme telefon gidiyor benimTenceresiz kaldim anne geldi ben gideyim burayı ona devrediyorum
Kocan yaptırmazBozulan makinaları yaptırmıyorCidden bozukuyor zor yazıyorum suab en üstte sekme linki varta sürekli oraya giriyor olamaz yaaaaa
İşim var sonra yine gelirim:)Gitme telefon gidiyor benim
Yaptırmayı bırak 1 yil oldu alalı :/Kocan yaptırmazBozulan makinaları yaptırmıyor
Kapat yeniden aç belki düzelirTürk tamir tekniği:)Yani ekran kendi kendine basiyor üst kısmı bu yerkere :/
O zaman garantisi vardır:)Yaptırmayı bırak 1 yil oldu alalı :/
Ama hep işe yararKapat yeniden aç belki düzelirTürk tamir tekniği:)
Geçen yıl ben öyle yaptım telefon açılmadı sonra format attırmak zorunda kaldık ve her şey silindi:)Ondan biraz çekiniyorum numaraları zor toparladım:)Ama hep işe yarar
Kötü İçerik Bildirimi... açılımını da öğrendim çoook teşekkür ederim. sen de çok tatlısın bu aradaHiç kiblenmemek ne kadar tatlisin yaa en az 10 kere başlanmış biri 1 kerek uzaklaslastirma biri olarak söyleyeyim kotu içerik bildirimi demek şikayet et butonu yani :))