- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Daha 3 gün var canım hiç belli olmazOylama benim için bitmiş bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 3 gün var canım hiç belli olmazOylama benim için bitmiş bile
Evet,onu diyorum ben de :)Dün iyi kaynattıkNasıl bir eksiklik
Tenceresiz kaldim anne yok :)))
Kıyamam sana bizim içinde bitti değişmez artık bidaya kuzumOylama benim için bitmiş bile
Minik bir pattis yemeği pişirmişemmm offf harika olmuş elhamdülillahOylama benim için bitmiş bile
Uzun süre sıfırdımJenna16 oy alamadım diyorsun benden 10 oy fazlasın şuan :))
Kaynatırız yine :)))Evet,onu diyorum ben de :)Dün iyi kaynattık
TabiiKaynatırız yine :)))
Ben dedim nasıl unutursun diye, o da çok önemli değil zaten dediO unutsun beni, bende onu unuttum
H E assolist fark açıldı gel kullan oyunuBen dedim nasıl unutursun diye, o da çok önemli değil zaten dedi
Dedikodu mı yapmışlar oysaki ben kimseyi konuşmiyorum ardındanNasıl bir eksiklik
Tenceresiz kaldim anne yok :)))
EyvahhhBen dedim nasıl unutursun diye, o da çok önemli değil zaten dedi
Arkamdan mı konuşuluyor (Recep İvedik timsali )Ben dedim nasıl unutursun diye, o da çok önemli değil zaten dedi
Afiyet olsun işkembe düşmüş aşağı yüksük valide kapışıyor hadi biz diğer kategoriyi düşünelimMinik bir pattis yemeği pişirmişemmm offf harika olmuş elhamdülillah
Ne farkı hangi farkBeni alıntılayıp @HE ye ne göndermesi yapıyorsunH E assolist fark açıldı gel kullan oyunu
Sonsuz teşekkürler canım
Bir gittim benim oylarimi geride birakmissiniz gelene göstermediniz mı toyga burda ona vereceksin deyiiiiZipzip- cığım,bir eksiklik hissediyor musun ?Minik bir eksiklik
Tesekkur ederiz