Aslım kazansın tabii hakediyor sonuna kadar :) kuzumun kaçıncı katılışı buYuksuk
KacinciAslım kazansın tabii hakediyor sonuna kadar :) kuzumun kaçıncı katılışı bu
12 veya 13 galiba sunum uzmanı oldu ama 1.lik nasip olmadı netide yokmuş süpriz olacak :)Kacinci
Bende yuksukcuyum, oyum onda :))
Masallah :)12 veya 13 galiba sunum uzmanı oldu ama 1.lik nasip olmadı netide yokmuş süpriz olacak :)
İlaç gibi bağımlılık yapıyorMasallah :)
Ama insan basladimi tekrar katilmak istiyo, kazanmak surda dursun
Offfffşu kış günlerinde ne iyi giderdi di mi? bol sarımsaklı sirkeli limonlu valla ağzım sulandı
Galiba oyleİlaç gibi bağımlılık yapıyor
Burda kış yokk ben kokusuna bile dayanamam işkembe çok uç bir çorba benim içinşu kış günlerinde ne iyi giderdi di mi? bol sarımsaklı sirkeli limonlu valla ağzım sulandı
kızın 20 yaşındaysa sen kaç yaşındasın?YaniBenim kız 20 yaşında hâlâ çocuk gibi:)
Kınıyorum seni
her türlü sakatatı yerim severim hatta etten daha çok severim sakatatı özellikle geceleri kokoreç aşeririmBurda kış yokk ben kokusuna bile dayanamam işkembe çok uç bir çorba benim için
Amin kizlar sağolun allah8m kimseye yasatmasin evlat acisiyla öpüyorum sizleri♥yaa hiç haberim yoktu çok üzüldüm bilmeden de pot kırdım sanırımkusura bakma T Tatlianne20 Rabbim sana şefaatçi eylesin yavrunu en kısa zamanda tekrar kucağını doldursun
Lisa bir oy mu kullandın
Bu arada uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım
Afiyet şifâ olsun kuzuya:)
Şimdi geldim canimJenna16 oyların uçuyorr koşşş :)
Sonsuz teşekkürler canımYapanlarin ellerine saglik
Oyumu ayran asi corbasi ile valide sultan corbasina kullandim
Herkese basarilar dilerim