- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
He saglam cok SukurNazar demişken seninn tabaklar hala sağlam mi
Çok geçmiş olsun canım, baya kötü olmuşsun sen yaa.Kızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Hastalığım sebebiyle iştahım tamamen kapanmış durumda 15 gündür sadece çorba yiyebiliyorum, ilaç içmesem onu da gözüm görmeyecek eminim ki. Kilo veriyorum , baya verdim.
En sevdiğim şeyleri bile içim almıyor var mı bildiğiniz iştah açan yöntemler, yiyecekler yardımcı olursanız sevinirim. Bir el atın bana
Gecmis olsun canimKızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Hastalığım sebebiyle iştahım tamamen kapanmış durumda 15 gündür sadece çorba yiyebiliyorum, ilaç içmesem onu da gözüm görmeyecek eminim ki. Kilo veriyorum , baya verdim.
En sevdiğim şeyleri bile içim almıyor var mı bildiğiniz iştah açan yöntemler, yiyecekler yardımcı olursanız sevinirim. Bir el atın bana
Teşekkür ederim cankuşum benimÇok geçmiş olsun canım, baya kötü olmuşsun sen yaa.
Benim aklıma direk ekmek arası köfte geldicanım çekti galiba, bol sogan domates kıvırcık
Saolasın canım benim , ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum akciğerde iltihaplanma var, ara ara da burun kanamaları yaşıyorum. Yüksek ateşle, nefes darlığıyla gittim zatüreden kıl payı dönmüşümGecmis olsun canimneyin var?
Benim de bu aralar istahim sifir
Rica ederim canım, inşallah iyi olursun. Hasta olduğun için iştahsızlık oluyor malesef.Teşekkür ederim cankuşum benim
Şimdi şöyle en çok kahvaltıda zorlanıyorum, sofrayı donatsalar elim gitmiyor hiçbirine ilaç etkisi mi bilmiyorum ilk defa böyle oldum :/
Köfte denedim ama yok canım istemiyor
Tamam, hasretle bekliyor olacağız
Soğan sarımsak ye çiğ acı yiyebikiyorsan ye kendimden biliyorum yedikce diyorsun :))Kızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
İnşallah canım saolasın umarım geçerRica ederim canım, inşallah iyi olursun. Hasta olduğun için iştahsızlık oluyor malesef.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin insSaolasın canım benim , ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum akciğerde iltihaplanma var, ara ara da burun kanamaları yaşıyorum. Yüksek ateşle, nefes darlığıyla gittim zatüreden kıl payı dönmüşüm
Enerjim bitik, yemek yiyememenin bunda çok büyük etkisi var eminim ki..
Kuzenim yapmış, benimle alakası yokcantaneum
O sunum ne öyle hani çorba yapmiyordun
O kuzene şöyle çok feci yapmışKuzenim yapmış, benimle alakası yok
Sarımsağı duymuştum, tereyağında soteleyip yenmesi gerekiyormuş deneyeyim bi :) Acıyla aram iyi dibine kadar yerimSoğan sarımsak ye çiğ acı yiyebikiyorsan ye kendimden biliyorum yedikce diyorsun :))
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin insallahKızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Tamam, söylerimO kuzene şöyle çok feci yapmış
Saol canım teşekkür ederim Allah razı olsunCok gecmis olsun. Allah sifa versin insallah
Bizde sarımsaklı yoğurt derler iştahı açar:)Sarımsağı duymuştum, tereyağında soteleyip yenmesi gerekiyormuş deneyeyim bi :) Acıyla aram iyi dibine kadar yerim
Sarımsakla ilgili hepsini deneyeceğim sanırımBizde sarımsaklı yoğurt derler iştahı açar:)
Çok geçmiş olsun canım benimKızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..