Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Hastalığım sebebiyle iştahım tamamen kapanmış durumda 15 gündür sadece çorba yiyebiliyorum, ilaç içmesem onu da gözüm görmeyecek eminim ki. Kilo veriyorum , baya verdim.
En sevdiğim şeyleri bile içim almıyor var mı bildiğiniz iştah açan yöntemler, yiyecekler yardımcı olursanız sevinirim. Bir el atın bana

Çok geçmiş olsun canım, baya kötü olmuşsun sen yaa.
Benim aklıma direk ekmek arası köfte geldi canım çekti galiba, bol sogan domates kıvırcık

Gecmis olsun canimneyin var?
Benim de bu aralar istahim sifir

Çok geçmiş olsun canım, baya kötü olmuşsun sen yaa.
Benim aklıma direk ekmek arası köfte geldi canım çekti galiba, bol sogan domates kıvırcık
Teşekkür ederim cankuşum benim
Şimdi şöyle en çok kahvaltıda zorlanıyorum, sofrayı donatsalar elim gitmiyor hiçbirine ilaç etkisi mi bilmiyorum ilk defa böyle oldum :/
Köfte denedim ama yok canım istemiyor

Gecmis olsun canimneyin var?
Benim de bu aralar istahim sifir
Saolasın canım benim , ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum akciğerde iltihaplanma var, ara ara da burun kanamaları yaşıyorum. Yüksek ateşle, nefes darlığıyla gittim zatüreden kıl payı dönmüşüm
Enerjim bitik, yemek yiyememenin bunda çok büyük etkisi var eminim ki..

Rica ederim canım, inşallah iyi olursun. Hasta olduğun için iştahsızlık oluyor malesef.

Soğan sarımsak ye çiğ acı yiyebikiyorsan ye kendimden biliyorum yedikce diyorsun :))

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ins

Cok gecmis olsun. Allah sifa versin insallah

Çok geçmiş olsun canım benim
Çinko ve B vitaminlerinden zengin yağsız et, deniz ürünleri, fındık, badem, bitki tohumları ve tam tahıl ürünlerinin tüketimi de iştahı artırır diye biliyorum. Yemeklerden önce ekşi limon da iştah artırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…