Niye birden ciddileştinAsla böyle bişey olmadı anlatılanlar tamamen benim uydurmam kamu oyuna duyurulur
-VUSLAT- hakkını helal et
Evdeki malzemelere göre bir şey bulman lazım yoksa seçenek sunardık:)Anlaşıldı kaşınıyorsun senAlmayım ayağımın altına seni
Zor olanda o zaten
Canım arkadaşım benimTenceresiz kaldim anne aldın mı cevabını
Bir kaç sayfa önce kazen i etiketledim görüp atar birdenNiye birden ciddileştin
Bildirim gitmedi o sebeple çok hızlı ilerlemiyor:)Nasıl gidiyor oylama
Oylama sakin kazen gelsin bekliyoruz :))Nasıl gidiyor oylama
Bana dedi ki 7 yıldır bıktım usandım arkadaş gibi davranmaktan dedi ama ona söyleme bana inan
Zorlucam diyorsun inatlaBak tamam söyledim de sonra seni birinci yapacağım nevo haksızlığa müsaade etmiyor da editor olunca üyelik alıp alıp sana oy atacağım
Ahahh ne oldu kızAsla böyle bişey olmadı anlatılanlar tamamen benim uydurmam kamu oyuna duyurulur
-VUSLAT- hakkını helal et
Hadi İnşaAllahBakalım göreceğiz:)Ben öyle düşünüyorum:)
Normal çorba kategorisi olsa farklı taarifler olurdu.Ama bu yöresel olunca iş değişiyor.Karalahana ve çiçek bamyada ilk sıralarda olacak:)
Kesinlikle olmazsın ama ben olurum:)Zorlucam diyorsun inatla
Ahahh ne oldu kız
Aşk olsun helal olsun canımBiz rabia01 le senelerdir böyleyiz
Hadi İnşaAllahSonlarda olmayım da
Malzeme de yok kiEvdeki malzemelere göre bir şey bulman lazım yoksa seçenek sunardık:)
Geçen yemek muhabbeti yaptınız ya baktım Rabia profiline hiç yemek yapmamış hakikatenZorlucam diyorsun inatla
Ahahh ne oldu kız
Aşk olsun helal olsun canımBiz rabia01 le senelerdir böyleyiz
Hadi İnşaAllahSonlarda olmayım da
Foruma gelmemiş gelince belki gönderir:)Beni ciddiye almadı i seni alır
İşte o zaman daha büyük sıkıntı:)Kuru fasulye falan yok mu:)Malzeme de yok ki
İnsAllah ben kategori düşünüyorum şimdidenForuma gelmemiş gelince belki gönderir:)
GöricizKesinlikle olmazsın ama ben olurum:)
Bende de bugün fasulye bulgur pilavı varİşte o zaman daha büyük sıkıntı:)Kuru fasulye falan yok mu:)
Güzel olacak inşaallahİnsAllah ben kategori düşünüyorum şimdiden
Bilinmeyen bir çorba bilmeyen yüzüne bakmaz:)GöricizBence de sen olmazsın
Afiyet olsun bende istiyorum birara yapayım:)Bende de bugün fasulye bulgur pilavı var