Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım:)
Benimkiler geldi .Yemek yedik,çay,kahve birazdan onlar derse başlayacak:)Bende akşam yemeğini hazırlayacağım:)Dün iç harcı hazırladım içli köfte yapacağım:)
Biraz size bakayım dedim:)
Gizliden gizliden arabası da ilerliyor bildirim le ara açılacak sonra ilk 3 kapışacakYüksük çorbası atağa geçmiş
@gurtmingotam
Bak hiç caktirmiyor hala yemek deyip ört bas ediyor :))Afiyet olsun canım:) Sana da kolay gelsin Ben ne yemek yapsam acaba
Adını bulunca gerisi kolay:)Bana bugün çok kolay geliyor.Hem iç hazır hem adı varAfiyet olsun canım:) Sana da kolay gelsin Ben ne yemek yapsam acaba
Yok vuslat dediDemek böyle düşünüyorsun -VUSLAT- ın ağzından söyler gibi düşüncelerini yazıyorsun
Ben Valide,Yüksük,Toyga ve Arabaşı yarışır diyorum:)Gizliden gizliden arabası da ilerliyor bildirim le ara açılacak sonra ilk 3 kapışacak
Ben arabası valide ve yasminsay in çorbası yarışir diyordum kendim işkembe sevmediğimden ..ama öyle olmayacak sanki
O benim 7 yıllık arkadaşım hiç öyle şey düşünmezYok vuslat dedi
Birincilik için yarışacağı mı sanmıyorum ben abla birincilik için için işkembe valide yüksük yarışacak valide alacak diyorumBen Valide,Yüksük,Toyga ve Arabaşı yarışır diyorum:)
Aynen öyle olduNe zaman dedim kız
Bak işte kazdığı kuyuya kendi düştü
GöreceğizBirincilik için yarışacağı mı sanmıyorum ben abla birincilik için için işkembe valide yüksük yarışacak valide alacak diyorum
Bana dedi ki 7 yıldır bıktım usandım arkadaş gibi davranmaktan dedi ama ona söyleme bana inanO benim 7 yıllık arkadaşım hiç öyle şey düşünmez
Sende ne kadar dertliymişsinBana dedi ki 7 yıldır bıktım usandım arkadaş gibi davranmaktan dedi ama ona söyleme bana inan
Bak tamam söyledim de sonra seni birinci yapacağım nevo haksızlığa müsaade etmiyor da editor olunca üyelik alıp alıp sana oy atacağımNe zaman dedim kız
Bak işte kazdığı kuyuya kendi düştü
Tabi sende tecrübe var ama içimden bir ses yükselme diyor bana ağzının payını alacaksınGöreceğiz
Bak tamam söyledim de sonra seni birinci yapacağım nevo haksızlığa müsaade etmiyor da editor olunca üyelik alıp alıp sana oy atacağım
Asla böyle bişey olmadı anlatılanlar tamamen benim uydurmam kamu oyuna duyurulurSende ne kadar dertliymişsin
Bak hiç caktirmiyor hala yemek deyip ört bas ediyor :))
Yok vuslat dedi
Zor olanda o zatenAdını bulunca gerisi kolay:)Bana bugün çok kolay geliyor.Hem iç hazır hem adı var
Canım arkadaşım benim Tenceresiz kaldim anne aldın mı cevabınıO benim 7 yıllık arkadaşım hiç öyle şey düşünmez
Bakalım göreceğiz:)Ben öyle düşünüyorum:)Tabi sende tecrübe var ama içimden bir ses yükselme diyor bana ağzının payını alacaksın