• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Bende seni çok seviyorum canım benim:)Farkındayım çok gelemediğini :KK200:İnşaallah canım gelir birgün yeniden:)
İnşaallah canım sen bebeğini büyüt sonra aramıza dönersin:emir_bebek::nazar::KK200:
Sagolasin canim nevom biricik ablam,cok opuyorum seni:KK74::KK74:

Aklımda var bir şeyler ama söylemem:)
O zaman şöyle yapalım, sen 5-6 tane sırala, bunlardan biri de:) Ben hepsine bir tarif düşünürüm:KK70:
En üstteki sunum resmi çok canlı olmuş oda yakın çekim değil keşke hepsi öyle olsaydı:)
Daha öğrenecek yeni başlıyoruz bundan sonra anne kızı bırakmayız:)

Annenin 2. katılımı mıydı Nevoşum?

Alıntı yaptım soracaktım kim kimin annesi diye, aldım cevabı:) Bende mi kızı üye yapsam:KK53:
Atıyorsun:KK57:

Iste bu etiketi uzun zamandir bekliyordum,acaba nevom bizi hatirlayacak mi hic sormuyo artıkın diyodum:110::KK12:

Kızım,minik kuşum bonibon'um o benim,büyüyor şükürler olsun nevoşum.cok zorluklarla büyüyor alerjimiz falan da var ama şükürler olsun iyiyiz.sen nasilsin cicegaam:KK72:
Allah nazarlardan korusun maşallah büyütmüşsün bebişi canım :36: alerji bu aralar çok sık oluyor nedense ama inşallah çabucak atlatır minik :dua:

Allah nazarlardan korusun maşallah büyütmüşsün bebişi canım :KK36: alerji bu aralar çok sık oluyor nedense ama inşallah çabucak atlatır minik :dua:
Oy aslımmm:KK36: cok sagol kuzuşum,insallah gecer.seni de cok ama cok ozledim:KK74:

Çiiceeemm diyen bir hatun gördüm buralarda :KK74: gözün aydın kuzum, hayırlı evlat olur insAllah :KK37:
Allah razi olsun lunyişimm cok tesekkur ederim :KK36::KK74:

Darısı sana insallah,hayirli bi eş,saglikli sihhatli evlatlar sana ve isteyen herkese nasip olsun:anne::dua: canimsin:KK200:

Back