• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Vallaha benim annem eski hesabımdan girdi çok beğendi devam etti siteye sonr ben iki görümcemi kaydettim hiç girmediler silindi galiba bi komşum kaydettim hatta konu açtık meğer öyle olunca hesaplar birleşti sonra bi arkadaş kaydettim oda arada giriyor okuyup çıkıyor bi ara da yengemi kaydettik başka bi teyzemde hesap açtı hiç kullanamadı girmiyor öyle sülalecw buradayız biz
Benim kızkardeşim üye ama kullanmıyor:)

Vallaha benim annem eski hesabımdan girdi çok beğendi devam etti siteye sonr ben iki görümcemi kaydettim hiç girmediler silindi galiba bi komşum kaydettim hatta konu açtık meğer öyle olunca hesaplar birleşti sonra bi arkadaş kaydettim oda arada giriyor okuyup çıkıyor bi ara da yengemi kaydettik başka bi teyzemde hesap açtı hiç kullanamadı girmiyor öyle sülalecw buradayız biz
MaşaAllah konu komşu herkes burdaymış :45:
Vardı benimde komşum kapattırdı hesabını girmiyor çalışıyor diye :)

Ben işte öyle hiç veremiyorum illa sıkacağım.Sıktığım halde yinede bak göreceksin zorla vereceğim:)Bünye meselesi:)
Sıkarsam aklım hep hamur işinde oluyor nevoşum ve ne olacak ki deyip, yapıp yiyorum.:110:

Artık tamamen çözdüm kendimi, bak sarma için öldüm günlerce. Cumartesi sardım, dün pişirdim ve bu akşama kadar yemedim. :KK53:

Sıkarsam aklım hep hamur işinde oluyor nevoşum ve ne olacak ki deyip, yapıp yiyorum.:110:

Artık tamamen çözdüm kendimi, bak sarma için öldüm günlerce. Cumartesi sardım, dün pişirdim ve bu akşama kadar yemedim. :KK53:
Bende yemek yapma aşkı var.Yapıncada azda olsa yiyorum:70:O yüzden 1-2 hafta biraz sebzeye falan ağırlık vereceğim alışınca yemiyorum tutuyorum:)

Aslında tavuk sote,mantar sote göğüs ile güzel oluyor:)Tavuk dürüm yapıyorum öylede güzel oluyor:)
Evvveeet 1 bütün tavuk var buzlukta göğüs kısmını mantarla yapsammı :)
Ayyy bir ara Ankarada yaşlı bir çift mantar soteden zehirlenmişti :(
Azar azar gidiyor:KK53: 42 bedene sığıyorum artık :KK53:
MaşaAllah benim alt beden üst beden orantısız 2 3 beden fark var :51:
Ben işte öyle hiç veremiyorum illa sıkacağım.Sıktığım halde yinede bak göreceksin zorla vereceğim:)Bünye meselesi:)
Verilecek kilo az olunca biliyosunki yavaş gidiyor :)

Ayyy bir ara Ankarada yaşlı bir çift mantar soteden zehirlenmişti :KK43:

MaşaAllah benim alt beden üst beden orantısız 2 3 beden fark var :KK51:

Ben sürekli yapıyorum bir şey olmuyor.Olursada Rabbim biizm bahanemizi öyle uygun bulmuşturNe diyelim:)
Yani maksimum 6 kilo versem bomba gibi olacak oda zor gidecek biliyorum:)

Ayyy bir ara Ankarada yaşlı bir çift mantar soteden zehirlenmişti :KK43:

MaşaAllah benim alt beden üst beden orantısız 2 3 beden fark var :KK51:

Benimde üst beden daha geniş, 44:olamaz:

Fakat 54 bedenden düşüş için çok iyi :KK53:

Back