• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Allah yardımcın olsun canım, bu koşturmaca ile diyetine uyarsan, kısa sürede verirsin.
Fakat dediğin gibi, ev ahalisinin alışması lazım ki, sen alışasın :KK53:
İşte tansiyonum falan düşmezse uyacağım .Yoksa çevremdekiler ve eşim izin vermez:skandal:Haftada 1 kaçamak yaparım ne yapayım:)Daha fazlasını 1-2 hafta istemesinler sebze sağlıktır:70:

Ben sürekli yapıyorum bir şey olmuyor.Olursada Rabbim biizm bahanemizi öyle uygun bulmuşturNe diyelim:)
Yani maksimum 6 kilo versem bomba gibi olacak oda zor gidecek biliyorum:)
Tevekkülünü sevdiğim teyzem benim :KK15:

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle ne yapıyorsun kızın büyüdü mü:nazar::anne::anne::emir_bebek:
Iste bu etiketi uzun zamandir bekliyordum,acaba nevom bizi hatirlayacak mi hic sormuyo artıkın diyodum:110::KK12:

Kızım,minik kuşum bonibon'um o benim,büyüyor şükürler olsun nevoşum.cok zorluklarla büyüyor alerjimiz falan da var ama şükürler olsun iyiyiz.sen nasilsin cicegaam:KK72:

Iste bu etiketi uzun zamandir bekliyordum,acaba nevom bizi hatirlayacak mi hic sormuyo artıkın diyodum:110::KK12:

Kızım,minik kuşum bonibon'um o benim,büyüyor şükürler olsun nevoşum.cok zorluklarla büyüyor alerjimiz falan da var ama şükürler olsun iyiyiz.sen nasilsin cicegaam:KK72:
Aşkolsun çağırmam mı gerekiyor:60:Ben seni sürekli takip ediyorum canım mesajlarını okuyorum.Bugün profilde resim görünce çağırayım dedim:60:Maşaalalh prensesime dünya güzeli Allah bağışlasın sağlıklı olsun inşaallah:KK74:Ben seni ve prensesini hiç unutur muyum:KK68:

Aşkolsun çağırmam mı gerekiyor:KK60:Ben seni sürekli takip ediyorum canım mesajlarını okuyorum.Bugün profilde resim görünce çağırayım dedim:KK60:Maşaalalh prensesime dünya güzeli Allah bağışlasın sağlıklı olsun inşaallah:KK74:Ben seni ve prensesini hiç unutur muyum:KK68:
Allah razi olsun nevosum,cok tesekkur ederiz,cok ozledim sizleri.cok seviyorum seni ayrica :KK60:zaten biliyosun.bebegim dogdugundan beri siteye cok sık giremiyorum,eskisi gibi muhabbet edemiyoruz ama kalbimdesiniz.cok ozledim eski gunleri,hippo vardi.keske yine gelse.onu da gozlerim ariyor hep topikte.deynomu da ozledim.can09 cantanem ve suan aklima gelmeyen diğer kizlar.hepinizi cok seviyorum:KK36:

Bonibonumu az daha buyuteyim hayirlisiyla,hic cikmiycam burdan.canimsin:KK36::KK36:

Allah razi olsun nevosum,cok tesekkur ederiz,cok ozledim sizleri.cok seviyorum seni ayrica :KK60:zaten biliyosun.bebegim dogdugundan beri siteye cok sık giremiyorum,eskisi gibi muhabbet edemiyoruz ama kalbimdesiniz.cok ozledim eski gunleri,hippo vardi.keske yine gelse.onu da gozlerim ariyor hep topikte.deynomu da ozledim.can09 cantanem ve suan aklima gelmeyen diğer kizlar.hepinizi cok seviyorum:KK36:

Bonibonumu az daha buyuteyim hayirlisiyla,hic cikmiycam burdan.canimsin:KK36::KK36:
Bende seni çok seviyorum canım benim:)Farkındayım çok gelemediğini :KK200:İnşaallah canım gelir birgün yeniden:)
İnşaallah canım sen bebeğini büyüt sonra aramıza dönersin:emir_bebek::nazar::KK200:

Back