- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa o corba mi ben tatli diye biliyorum ben daha neler ogrencemAşure varEn basit çorba
Etli ekmeği fazla kaçırmışsın evlat sen deseydinKonyaliymis, arkadas derken pek tanimiyorum yeni arkadas
Mayıs deyince direkt aklıma Ramazan geldi hatta bir arkadaş Mayıs’ta Ramazan var dediRamazan sofrası demedim ama Mayıs'ta bana lazım dedim
Bana yasminsay zengin dediler , paranı o vercek dedilerBen karışmıyorum canım, neme lazım üstüme kalır
Ya söylediğimin hepsi doğru değildi amaç kafa karıştırmakYaa o corba mi ben tatli diye biliyorum ben daha neler ogrencem
HahahaEtli ekmeği fazla kaçırmışsın evlat sen deseydin
Yol parası dahilmiBen günlük 250 ye anlaşırım
Asure corba mi, neler oluyiiiiYa söylediğimin hepsi doğru değildi amaç kafa karıştırmak
Çok zenginim hemde, bir telefon faturam 655,5₺Bana yasminsay zengin dediler , paranı o vercek dediler
Ben olabilirmiyim o arkadaş tahmin ettiğim kategoriler için tariflerimi bile ayarladıydımMayıs deyince direkt aklıma Ramazan geldi hatta bir arkadaş Mayıs’ta Ramazan var dedi
Yaz googleye aşure çorbası diye çıkıyor mu ben baktım aşure çorbası diye bir şey var:)Asure corba mi, neler oluyiiii
Ser verir sır vermez benim teyzem
İşte, orasını hatırlamıyorum bacımBen olabilirmiyim o arkadaş tahimn ettiğim kategoriler için tariflerimi bile ayarladıydım
Benim eşimin köyünde aşure tuzlu yapılır adıda AşırAsure corba mi, neler oluyiiii
Servis vardırYol parası dahilmi
Zenginin hali fotoğraftan belli oluyor demekkiÇok zenginim hemde, bir telefon faturam 655,5₺
Aşk olsun Ben gidiyimde komşudan saten gecelik kılıf neyin isteyimİşte, orasını hatırlamıyorum bacım
Oluyor hiç merak etmeyin benim bebeğimde 34.haftada doğdu içiniz rahat olsun doğmuştur bebeğiniz umarım sağlıcakla gelmiştir minnoşİlk doz ciğer geliştirici 12 de yapıldı ikinci 7 de yapılacak. Doktor alabilir hemzemin kanamam ve sancım arttı. 24 saat olmadı ciğer geliştirici yapalı faydası olur mu ki. Sabahtan beri aç bekletiyorlar her an alınabilir
Daha neler ogrenecegimYaz googleye aşure çorbası diye çıkıyor mu ben baktım aşure çorbası diye bir şey var:)