- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Bende arabasi biliyorum iste, ama arkadas bizim yorenin corbasidir bu adida arapasidir diyince ustelemedimDoğrusu arabaşıdır canımYani ilk defa duydum arapaşını
Neyse dogru biliyormusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende arabasi biliyorum iste, ama arkadas bizim yorenin corbasidir bu adida arapasidir diyince ustelemedimDoğrusu arabaşıdır canımYani ilk defa duydum arapaşını
Sen doğrusun canım:)Bende arabasi biliyorum iste, ama arkadas bizim yorenin corbasidir bu adida arapasidir diyince ustelemedim
Neyse dogru biliyormusum
Temizleme zaten çalışıyosun sen görümcelerin temizlesinO ne temizlikti kendi evimi temizleyeceğim zaman belim tutulmuştu
Bir daha temizlemem
Senin arkadaş nereliBende arabasi biliyorum iste, ama arkadas bizim yorenin corbasidir bu adida arapasidir diyince ustelemedim
Neyse dogru biliyormusum
Ya genelde tuzlu diyince benim kafam karisti.İşte kategori tanıtımı yaptım
Kafamizi cok karistirdiO kadar da ipucu verdi oysaki, nasıl aklınıza gelmez
Benim aklıma geldi, hatta aklımda tarif vardı. Fakat, yöresel işin içine girince, hepsi uçtu gitti
Görümcelerim de çalışıyorTemizleme zaten çalışıyosun sen görümcelerin temizlesin
Aynen tatlı çorbalarda var:)Ya genelde tuzlu diyince benim kafam karisti.
Megersem tatli corba da varmis Bayburtun
Yoo, Ramazan sofralarında mutlaka olur dedi. Genelde tuzlu olur, ama tatlı malzeme ile de yapan var dedi.Kafamizi cok karistirdi
Yöresel kategorisini bastırdım ben 1.oldum dedim.Sonra bana Mayıs'ta lazım olacak dedim.Eskiler bilmesi lazım ben her yıl Ramazan ayında yemek yarışmasındaki tariflerle iftar menüsü hazırlıyorum ve çorbasız olmaz yeni çorbalar lazım:)O kadar da ipucu verdi oysaki, nasıl aklınıza gelmez
Benim aklıma geldi, hatta aklımda tarif vardı. Fakat, yöresel işin içine girince, hepsi uçtu gitti
Konyaliymis, arkadas derken pek tanimiyorum yeni arkadasSenin arkadaş nereli
Ben günlük 250 ye anlaşırımGörümcelerim de çalışıyor
Analarına bir yardımcı tutsunlar, o kadar çocuklarına bakıyor değil mi
Bende yöreseli atlamışım NevoşumYöresel kategorisini bastırdım ben 1.oldum dedim.Sonra bana Mayıs'ta lazım olacak dedim.Eskiler bilmesi lazım ben her yıl Ramazan ayında yemek yarışmasındaki tariflerle iftar menüsü hazırlıyorum ve çorbasız olmaz yeni çorbalar lazım:)
Sonra kolay dedim,tuzlu ama tatlıda olabilir:)
Ramazan sofrası demedim ama Mayıs'ta bana lazım dedimYoo, Ramazan sofralarında mutlaka olur dedi. Genelde tuzlu olur, ama tatlı malzeme ile de yapan var dedi.
E daha ne desin
Tatli corba ben duymadim gormedim bilmiyorum, o yuzden asla dusunmedim corba kategorisiniYoo, Ramazan sofralarında mutlaka olur dedi. Genelde tuzlu olur, ama tatlı malzeme ile de yapan var dedi.
E daha ne desin
Ya ben cidden corba olmaz diye dusundum.
Cunku sagolsun nevos oncesinde kafamizi corba yapti
Hep yaptığımız bir şey ama farklı versiyon dedim:)Bende yöreseli atlamışım Nevoşum
Aşure varEn basit çorbaTatli corba ben duymadim gormedim bilmiyorum, o yuzden asla dusunmedim corba kategorisini
Ben karışmıyorum canım, neme lazım üstüme kalırBen günlük 250 ye anlaşırım
Haaaah aynen öyle Yasminin yakasından bie düşsünler artıkGörümcelerim de çalışıyor
Analarına bir yardımcı tutsunlar, o kadar çocuklarına bakıyor değil mi