Yayla çorbası,tavuk çorbasıaklına çorba gelmeyen varsa önerebilirim mesela mercimek mesela domates çorbası
Bizim bölüme özel bir madalya verilebilir:)Ne olur bizde katılıyoruz diye ödül alsak sanki hep madalyalilara
Bizim bölüme özel bir madalya verilebilir:)
En az 5 kez katılan üyelere verilebilir:)
Çok katılım olduğunda 2 en iyisi haklısın:)2 olsun bence, 3 çok olur, geçen börekte, patatesli bi de bi börek(hatırlayamadım) bi de simit gibi olan arasında kaldım ama 3 üne de oy atabilsem saçma olcaktı sanki, illaki birini eleyebilirsin 3 seçenekten
Çok katılım olduğunda 2 en iyisi haklısın:)
Canım oyların %80 i öyle oluyor:)Yani çoğu üye bilmeden gelip oy veriyor.Bildirim gitmeden arkadaş oyu olabilir oda 3-5 zaten:)valla ben de en son patatesliyle simitli arasında kaldım, bi an simitlinin kokusu burnuma geldi ona oy verdim:) ben kimseyi tanımadığımdan gayet objektif oy veriyorum
doğru söylüyosun, sonuçta herkes kk da belli yerlerle ilgileniyo, benim siyasetten çıktığım pek yok, ayda bi belki bdvCanım oyların %80 i öyle oluyor:)Yani çoğu üye bilmeden gelip oy veriyor.Bildirim gitmeden arkadaş oyu olabilir oda 3-5 zaten:)
Hepimizin ilgi alanları farklı oluyor.Bende genelde buralardayım:)Ama siyaset ve bdvyi takip ediyorum:)Sizin arada burayı takip etttiği gibi:)doğru söylüyosun, sonuçta herkes kk da belli yerlerle ilgileniyo, benim siyasetten çıktığım pek yok, ayda bi belki bdv
Tarhana :))
bence benim önerilerim daha garantiliYayla çorbası,tavuk çorbası
Evet direk yemek tarifleri bölümüne taşınırlarbence benim önerilerim daha garantili
işte hemen 2 rakibi nakavt etmiş oluruzEvet direk yemek tarifleri bölümüne taşınırlar
Onlardan başka 20 rakiben var onları ne yapacağızişte hemen 2 rakibi nakavt etmiş oluruz
Onlardan başka 20 rakiben var onları ne yapacağızişte hemen 2 rakibi nakavt etmiş oluruz
Ben senden büyüğüm ondan demedimBir Allah’ın kulu da, “abla sen otur, ben hallederim” demedi
YoooMinik meleklerime fırınını yaptır ,bu kategori fırınsız olaz demiştin
Kaç derecede pişiriyorsun sen çorbayı fırında
Aklıma direk kara lahana çorbası geldi ama kesin-VUSLAT- kapmıştır
Neyse 1 tane düşündüm ,bakalım