Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 olsun bence, 3 çok olur, geçen börekte, patatesli bi de bi börek(hatırlayamadım) bi de simit gibi olan arasında kaldım ama 3 üne de oy atabilsem saçma olcaktı sanki, illaki birini eleyebilirsin 3 seçenekten
2 olsun bence, 3 çok olur, geçen börekte, patatesli bi de bi börek(hatırlayamadım) bi de simit gibi olan arasında kaldım ama 3 üne de oy atabilsem saçma olcaktı sanki, illaki birini eleyebilirsin 3 seçenekten
valla ben de en son patatesliyle simitli arasında kaldım, bi an simitlinin kokusu burnuma geldi ona oy verdim:) ben kimseyi tanımadığımdan gayet objektif oy veriyorum
valla ben de en son patatesliyle simitli arasında kaldım, bi an simitlinin kokusu burnuma geldi ona oy verdim:) ben kimseyi tanımadığımdan gayet objektif oy veriyorum
Minik meleklerime fırınını yaptır ,bu kategori fırınsız olaz demiştin
Kaç derecede pişiriyorsun sen çorbayı fırında Aklıma direk kara lahana çorbası geldi ama kesin -VUSLAT-
kapmıştır
Neyse 1 tane düşündüm ,bakalım