Ortalık fena karışacak
Çoh eğleneceyuk
İki birincimiz olsa keşke biride ben olsamOrtalık fena karışacak
Bir tane daha olsa fena mı olur?İki birincimiz olsa keşke biride ben olsamsenin madalyan var bikerem hemde iki deneeee açın olmayanların önünü
Ask olsun canım kurtulmak asla istemem aslaaaaaaaaaaa katiyyen ihtimal bile olamazBir tane daha olsa fena mı olur?
Hem benden kurtulursunuz
Torunların hatrına affet ablam:)Dünya tatlısı bir kızımız var.Nevreste görüyorsun değil mi? Büyüttüm bu yaşa getirdim anasına bir selam vermiyor, reddi evlat yapacağım da torunlarıma dua etsin
Torunların hatrına affet ablam:)Dünya tatlısı bir kızımız var.Nevreste görüyorsun değil mi? Büyüttüm bu yaşa getirdim anasına bir selam vermiyor, reddi evlat yapacağım da torunlarıma dua etsin
Sunuma yardım istersen özelden konuşalım:)kendi karadenizli, kocası egeli, fahri antepli olarak bence kesin assolist :)
ama sunuma değişik bir şey hayal edemedim :)
bir yardımcı olsan
Ask olsun canım kurtulmak asla istemem aslaaaaaaaaaaa katiyyen ihtimal bile olamaz.
Benim sana dün söylediğimdirÖzelden söyle
AynenBenim sana dün söylediğimdir
Senden 2-3 sene sonra kurtulacağızGöndereceğim ama, 1. olma demek bu
Sence madalya ile benden kurtulur musunuzSenden 2-3 sene sonra kurtulacağızÇünkü benden başka 3 madalyayı alıp burada kalan olmadı O yüzden sana 3. yok
Yok yok aynı şey değil sana 3. yok vermeyeceğizSence madalya ile benden kurtulur musunuz
Sadece madalya hakkımdan kurtulacaklar
Yok yok aynı şey değil sana 3. yok vermeyeceğiz
Yok canıııııım olurmu hiiiiiç ajkfhfjfmfnfGöndereceğim ama, 1. olma demek bu
Bence kaçırma bu fırsatı turuncuSunuma yardım istersen özelden konuşalım:)
İnşallah hep aklımda ablacım