- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Yaa nevosssTanımam mı şekerim canım ciğerimsin
Vuslaatttt
Çocuklar nasıl
Tesekkurler efenim, siz nasilsiniz efenim?
Nasıl gidiyor canım, iyi misin
CaniiiiiimNasılsın canım çok oldu ne zamandır yoksun buralarda
Hazal'cım nasılsın ne yapıyorsun:)Caniiiiiim
Bitanem
Cok cok kusura bakma isten gucten firsat bualamiyorum inanir misin bildirimide yeni gordum Sen napiyosun nasilsin kuzum
Caniiiiiim
UtandımİnşaAllah canım, bugün yapmayı düşünüyordum ama dışarda işlerim vardı kaldı. Yarın da doktor randevum var, erken biterse yaparım yarın İnşaAllah
Ablacim meehaba iyi aksamlar nasilsinHazal'cım nasılsın ne yapıyorsun:)
@minik meleklerim
Selenofil
@Jenna _16
@Rakika
@Hannaz
Nerdesiniz ki sizler olmadan çok sessiz KK :)
İyiyim canım sağol:)Ablacim meehaba iyi aksamlar nasilsin
Kk bildirimlerine bakim denim
Çok şükür gülüm ya kosturmacayla geçiyor bir zamanlar kkdan cikamazdim şimdi aklıma bile gelmiyor o denli kendimden geçmiş durumdayimNasıl gidiyor canım, iyi misin
Sağolun efenim çok şükür sizi sormaliTesekkurler efenim, siz nasilsiniz efenim?
Tanisalim efenim
Ellerinden öperler mustafa ısırabilirde garantisi yokÇocuklar nasıl
Önemli değil tatlım, diş doktoruna gidecektim ama korkudan vazgeçip iptal ettimCaniiiiiim
Dokter yazmissin ne doktoruuuu
Ben kızı alayım öpeyim öpeyim çok tatlıÇok şükür gülüm ya kosturmacayla geçiyor bir zamanlar kkdan cikamazdim şimdi aklıma bile gelmiyor o denli kendimden geçmiş durumdayimsen nasilsin oğlun nasıl oldu
Sağolun efenim çok şükür sizi sormali
Tanışalım yavrum
Ellerinden öperler mustafa ısırabilirde garantisi yok
AMaan ablacim dis bu onemlidir keske aksatmasaydin iltihap falen mi vardi karanfilde iyi gelir agriyaÖnemli değil tatlım, diş doktoruna gidecektim ama korkudan vazgeçip iptal ettimNasılsın canım
Accik deli accik dolu, tatli bir cadi diyelim banaÇok şükür gülüm ya kosturmacayla geçiyor bir zamanlar kkdan cikamazdim şimdi aklıma bile gelmiyor o denli kendimden geçmiş durumdayimsen nasilsin oğlun nasıl oldu
Tanışalım yavrum
Kızı vermem oğlanı al senin olsun daha istememBen kızı alayım öpeyim öpeyim çok tatlı
Ya ne istiyorsun çocuktan maşaallah yakışıklı ,tatlıKızı vermem oğlanı al senin olsun daha istememsağol teyzesi
Bende lunapark gibiyim bazen atlı karınca bazen korku tüneliAccik deli accik dolu, tatli bir cadi diyelim bana
Misss gibi corbalar gelmis snede olacakmisinİyiyim canım sağol:)
Ben de uzun ara vermiştim canım, yeni yeni buralardayım:) İyiyim HarbimÇok şükür gülüm ya kosturmacayla geçiyor bir zamanlar kkdan cikamazdim şimdi aklıma bile gelmiyor o denli kendimden geçmiş durumdayimsen nasilsin oğlun nasıl oldu
Tanışalım yavrum