- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
İnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:)Misss gibi corbalar gelmis snede olacakmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:)Misss gibi corbalar gelmis snede olacakmisin
Ortak noktamizi buldum o zamanBende lunapark gibiyim bazen atlı karınca bazen korku tüneli
Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zannederYa ne istiyorsun çocuktan maşaallah yakışıklı ,tatlıBiraz hareketli olabilir
Bu yaşlarda oluyor canım:)Birde kardeş geldi .Kıskançlıklar olabilir.Hırçınlıkları ondan olabilir:)Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder
Doğrudur valla canım ne kusuru iyiyiz çok şükür aynı çoluk çocuk derken zaman geçiveriyorCaniiiiiim
Bitanem
Cok cok kusura bakma isten gucten firsat bualamiyorum inanir misin bildirimide yeni gordum Sen napiyosun nasilsin kuzum
Heyecanla bekliyorumİnşaallah canım bir aksilik olmazsa bende yapacağım:)
Hee kızın miydi sonuç olarak çocuğunda bisey vardı onu tutturmusum ya ona şükret dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Hakkaten kiz ne yediydim dünBen de uzun ara vermiştim canım, yeni yeni buralardayım:) İyiyim Harbim Oğlumda bir sorum yok ki kız Kızımı mı diyorsun:) Tedavi görüyor canım hâlâ, daha iyi
Cok sukur canim bi yaramazlik olmasindaDoğrudur valla canım ne kusuru iyiyiz çok şükür aynı çoluk çocuk derken zaman geçiveriyor
Aynen öyle canım Allah sağlık versin gerisi oluyor her türlüCok sukur canim bi yaramazlik olmasinda
O bende de varNe yediğimi unutuyorum çocuklara soruyorum biz ne yemiştik dün diyeHee kızın miydi sonuç olarak çocuğunda bisey vardı onu tutturmusum ya ona şükret dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Hakkaten kiz ne yediydim dün
Iykk çay sevmem ki benOrtak noktamizi buldum o zaman
Normal degiliz
O zaman bir caya cikariz
Hep böyleydi valla kardeşten sonra değişiklik olmadı aslında çocuğumun gözüne parmak sokuyo sürekli anne bak bebeğin gözü diyoBu yaşlarda oluyor canım:)Birde kardeş geldi .Kıskançlıklar olabilir.Hırçınlıkları ondan olabilir:)
Dolgum kırılmıştı canım o yüzden gidecektim ama şu an ağrı yok, vazgeçtim ben de:)AMaan ablacim dis bu onemlidir keske aksatmasaydin iltihap falen mi vardi karanfilde iyi gelir agriya
Sana benziyor olabilir miIykk çay sevmem ki ben
Emzikli kadınım bana ballı süt ısmarla
Hep böyleydi valla kardeşten sonra değişiklik olmadı aslında çocuğumun gözüne parmak sokuyo sürekli anne bak bebeğin gözü diyo
Yaşlandık mi kizzzO bende de varNe yediğimi unutuyorum çocuklara soruyorum biz ne yemiştik dün diye
Ne alakası var yaSana benziyor olabilir mi
Allah bi daha gostermesin guzel ablamDolgum kırılmıştı canım o yüzden gidecektim ama şu an ağrı yok, vazgeçtim ben de:)
Bence çok alakalıNe alakası var ya
Hareketine sözüm yok çok vahşi ya kocamın yüzü hep tırnak izleriyle dolu görende ben yaptım zanneder
Ben yaşlandım da sen de mi yaşlandınYaşlandık mi kizzz
Benide bekliyomusun ikizim :) ❤Heyecanla bekliyorum