- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
O niye? O zaman size çorba yapmıyorum sunumum yasaklanmisYeni kategorimiz hayırlı olsunEkmek kasesinde yapılan sunumlar kabul edilmeyecek bilginiz olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O niye? O zaman size çorba yapmıyorum sunumum yasaklanmisYeni kategorimiz hayırlı olsunEkmek kasesinde yapılan sunumlar kabul edilmeyecek bilginiz olsun.
Biz yaparız ve bazı sofralarda ana yemektir veya ara sıcak çorba asla olamaz:)Onu çözemedim zaten, kimi çorba diyor kimi yemek:) Neyse iyi bari yırttık
Bende çorba diye biliyordumOnu çözemedim zaten, kimi çorba diyor kimi yemek:) Neyse iyi bari yırttık
Hemşom hoşgeldinO niye? O zaman size çorba yapmıyorum sunumum yasaklanmis
Ama farklı bir versiyonu gelecekBende çorba diye biliyordum
Onlara baktım da bilmiyorum lebeniye okudukca ye beni diyorum
Bakalım gelecek mi :))
Ama o muthis bir corba seveni cooohturrr
Şu an bile düşünüyorum hepsi çok güzel hangisine oy vericem diye Diğerleri de gelince ne olacak bilmem Oyumu değiştirip 3 oy vermeyi mi işaretlesemBende karadenizliyim karalahanayi sevmeyecem de neyi sevecem tabi ki iddali
Tabi ki butun corbalarimiz guzel ve kendince iddali ama zevkler ve renkler derler ya oyle iste. Benimde kendi icinde ayirdigim corbalar varr
Gelecek tabi ki:)Bakalım gelecek mi :))
Hoş buldum tatlimmHemşom hoşgeldin
Tamam sen yap sana serbest
Çünkü son 3 kategoride farklı 3 çorba ekmek kasesinde sunum yapıldı ve 1. oldu:)
Biz de ana yemektir. Yani mumkun degil corba olmasi hadi kizlari neysede anasi nasil corbada olurBiz yaparız ve bazı sofralarda ana yemektir veya ara sıcak çorba asla olamaz:)
Gelecek tabi ki:)
Benim yolum Antebe daha yakınmış 7saat 14 dkŞu an bile düşünüyorum hepsi çok güzel hangisine oy vericem diye Diğerleri de gelince ne olacak bilmem Oyumu değiştirip 3 oy vermeyi mi işaretlesem
Tabi canım sen istediğini yapabilirsin hiç problem değilHemşerimsin sana torpil yapmayacağım kime yapacağımHoş buldum tatlimm
E 1. Ligim garanti o zaman hazır çorba da yapsam olur yani çok güzel knorr mantar çorbası yaparım
Yuvalama is comingAma farklı bir versiyonu gelecek
Aynen canım asla olamaz:)Biz de ana yemektir. Yani mumkun degil corba olmasi hadi kizlari neysede anasi nasil corbada olur
Kesin gelirBakalım gelecek mi :))
Ne zaman loading ?Yuvalama is coming
Yok ondan başka bir tarif daha gelecekYuvalama is coming
O piti piti yapariz ablaŞu an bile düşünüyorum hepsi çok güzel hangisine oy vericem diye Diğerleri de gelince ne olacak bilmem Oyumu değiştirip 3 oy vermeyi mi işaretlesem