En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
O niye? O zaman size çorba yapmıyorum sunumum yasaklanmis:110:
Hemşom hoşgeldin:60:
Tamam sen yap sana serbest:KK45:
Çünkü son 3 kategoride farklı 3 çorba ekmek kasesinde sunum yapıldı ve 1. oldu:)

Bende karadenizliyim karalahanayi sevmeyecem de neyi sevecem tabi ki iddali:KK45:
Tabi ki butun corbalarimiz guzel ve kendince iddali ama zevkler ve renkler derler ya oyle iste. Benimde kendi icinde ayirdigim corbalar varr:KK53:
Şu an bile düşünüyorum hepsi çok güzel hangisine oy vericem diye:bicak: Diğerleri de gelince ne olacak bilmem:olamaz: Oyumu değiştirip 3 oy vermeyi mi işaretlesem:KK45:

Hemşom hoşgeldin:KK60:
Tamam sen yap sana serbest:KK45:
Çünkü son 3 kategoride farklı 3 çorba ekmek kasesinde sunum yapıldı ve 1. oldu:)
Hoş buldum tatlimm :KK60:
E 1. Ligim garanti o zaman :D hazır çorba da yapsam olur yani çok güzel knorr mantar çorbası yaparım :D

Şu an bile düşünüyorum hepsi çok güzel hangisine oy vericem diye:bicak: Diğerleri de gelince ne olacak bilmem:olamaz: Oyumu değiştirip 3 oy vermeyi mi işaretlesem:KK45:
Benim yolum Antebe daha yakınmış 7saat 14 dk :rolleyes:

Hoş buldum tatlimm :KK60:
E 1. Ligim garanti o zaman :KK70: hazır çorba da yapsam olur yani çok güzel knorr mantar çorbası yaparım :KK70:
Tabi canım sen istediğini yapabilirsin hiç problem değil:sus:Hemşerimsin sana torpil yapmayacağım kime yapacağım:70:

Back