- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
Geldiler canım, belim kasığım agrıyor. Yarın hastaneye gidecekler. Çocuklar benle kalacak. 2 gündür temizlik yemek çok yoruldumNasılsın canım misafirlerin geldi mi?
Sen nasılsın, eşin nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldiler canım, belim kasığım agrıyor. Yarın hastaneye gidecekler. Çocuklar benle kalacak. 2 gündür temizlik yemek çok yoruldumNasılsın canım misafirlerin geldi mi?
Aman dikkat et canım yorma kendiniAllah kolaylık versinGeldiler canım, belim kasığım agrıyor. Yarın hastaneye gidecekler. Çocuklar benle kalacak. 2 gündür temizlik yemek çok yoruldum
Sen nasılsın, eşin nasıl oldu
Sagol canım, aminAman dikkat et canım yorma kendiniAllah kolaylık versin
Eşim biraz daha iyi canım izinde evde oturuyor:)
Amin canım Rabbim dermansız dert vermesinSagol canım, amin
İnşaallah daha iyi olur eşin. Hastalık zor, rabbim beterinden sakınsın
AminAmin canım Rabbim dermansız dert vermesin
Bir değişiklik yok canım okul açıldı.Ev,çocuklar,temizlik,okul günler geçip gidiyor:)Amin
Sen neler yapıyorsun :)
Allah kolaylık versin canım, bizim o dert yok Allahtan bende dün yapmıştımBir değişiklik yok canım okul açıldı.Ev,çocuklar,temizlik,okul günler geçip gidiyor:)
Bugün temizlik yaptım:)
Sizinde başlar:)Neyse ufaklık biraz büyümüş olur:)Allah kolaylık versin canım, bizim o dert yok Allahtan bende dün yapmıştım
Ayy aynen, hele küçük çocuk olunca sürekli dağınık oluyor. :))Sizinde başlar:)Neyse ufaklık biraz büyümüş olur:)
İş bitmiyorki sürekli yap yap aynı oluyor:)
Hayırlı geceler canımAyy aynen, hele küçük çocuk olunca sürekli dağınık oluyor. :))
Neyse ben yatıyorum, sabah 7 de kalkacağım. Sana iyi geceler öptüm
Hep beraber yoplanıp Nevoşa gidelimBende geliimmi
Ellerine sağlık canım:)Eki Görüntüle 2234179
Portakllı kek :)
Amin.
Geldi mi çorbalarNiye bu kadar korktunuz ya bence çorbalarınız cidden iddialı,bilindik ve sunumları güzel
Olur gelin:)Hep beraber yoplanıp Nevoşa gidelim
Ellerine sağlık canım:)
Amin.
Her gün daha iyisi daha güzeli geliyorNiye bu kadar korktunuz ya bence çorbalarınız cidden iddialı,bilindik ve sunumları güzel
Koş bakGeldi mi çorbalar
Bakma bakma için açılır ayy pardon kararırGeldi mi çorbalar