- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ekledi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledi mi
Geçen gün fincan kek e kabartma tozu vanilya koymayı unutmuşum çocuklar çok beğendi
Islak kek sütsüz olmaz, portakal zaten rahiyalı vanilyaya gerek yok.
Buzdolabı poşetine koy, buzluğa at
Vanilyasız yoğurtla yapayım ölçünüz varmı borcamda altı pişmiyor benim kekin normal tepside yapayım :)Yorğurt da koyabilirsin süt yerine
bende anlamadım şerbeti yedikce sistiler :)Seninkiler benimkilerden büyük
saol canım
Eyvah deşifre oldukyasminsay @-cantanem- Canfeb neden misafire, dağıtmaya tatlı yaptığınızı anladım benEki Görüntüle 2234086
Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım
Ben yaparım, dışarda yemek pahalı
Olur tabiiki oda olurArtık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım
Çok isterdim Nevoş, lakin güzel temizlik yapamıyorum
Ne zaman geliyorArtık yapabildiğim kadar yapmaya çalıştım
Fırın tepsisinde mi diyorsun, çok ince olmaz mıVanilyasız yoğurtla yapayım ölçünüz varmı borcamda altı pişmiyor benim kekin normal tepside yapayım :)
Kabuk çok kalanıda buzluğa atayım
Ben açtım nevros resimleri ekleyecek konu onaylanınca açılırNe zaman geliyor
Çok merak ediyorumBen açtım nevros resimleri ekleyecek konu onaylanınca açılır
pırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünürÇok merak ediyorum
Merakla bekliyorumpırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür
Akşam yapiyim artık küçük tepside ince olmaz :)Fırın tepsisinde mi diyorsun, çok ince olmaz mı
Demek günün çorbası sendenpırasa böreğinin sunumundan sonra maşallah herkese güzel görünür
BendeMerakla bekliyorum
Ben dikdörrgen borcamda yapıyorum keki, 1 su bardağı şeker, 1 su b. yoğurt veya süt, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta, 2 su b. un tam geliyor:)Akşam yapiyim artık küçük tepside ince olmaz :)
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versinBebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrr
Altı bembeyaz kalıyor benimkininBen dikdörrgen borcamda yapıyorum keki, 1 su bardağı şeker, 1 su b. yoğurt veya süt, büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta, 2 su b. un tam geliyor:)
yasminsay @-cantanem- Canfeb neden misafire, dağıtmaya tatlı yaptığınızı anladım benEki Görüntüle 2234086