- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
Soda ve çay da olabilir asitli içecek de koyan varmışYorğurt da koyabilirsin süt yerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soda ve çay da olabilir asitli içecek de koyan varmışYorğurt da koyabilirsin süt yerine
Evet çaylı kek oluyor ama hiç denemedim, çay sadece içmeyi tercih ederimSoda ve çay da olabilir asitli içecek de koyan varmış
Benimki de balık almaya gittiBen çok acıktım gidiyorum balık gelecek akşama temizlemek için güç toplamak lazım
Benim balık taze gelecek tutmaya gitti iki tava var dedi ya bakalım :))Benimki de balık almaya gitti
Çorbam ve tatlım hazır. Salata malzemelerimi de yıkadım
Balığın ve misafirlerin gelmesine hazırım
Kolay gelsin canımHadi ben kaçtım Allah a emanet olun
Ablam yapıyormus da bende denemedim hiçEvet çaylı kek oluyor ama hiç denemedim, çay sadece içmeyi tercih ederim
SağolKolay gelsin canım
Ben tutmaya yollamıyorum biliyorsunuz durumları. Gelince kasalarla geliyorBenim balık taze gelecek tutmaya gitti iki tava var dedi ya bakalım :))
Çok teşekkürler canımHani pasta göremiyorum
Geçmiş olsun
Amin inşallah canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım .İnşallah kısa sürede iyileşir.
Söylemiyor ,sürpriz diyor
Çok severim, puf puf olurEvet çaylı kek oluyor ama hiç denemedim, çay sadece içmeyi tercih ederim
Biz bir tava oldu mi vay be tutmuş diyoruz olta ile gidince öyle oluyorBen tutmaya yollamıyorum biliyorsunuz durumları. Gelince kasalarla geliyor
Vaktim yok, temizleyemem
Biz bir tava oldu mi vay be tutmuş diyoruz olta ile gidince öyle oluyor
Bizim evde eşimle ben hariç çay seven yok, kekini de yemezler:) Ben fazla yiyemem eşime kalır o da yemesin fazla, şişiyor sonraÇok severim, puf puf olur
Hay maşallahTatlıları görünce canım çekti:) Ben de çaklıtlı ıslak kek yapayım bari Dün sütlaç yapmıştım 12 kase çıktı, bugüne kalmadı bitirdiler hepsini
Hay maşallah
Ben bitirdim yıkanmışları asma işim var, onuda gece yapacağım inşallahTemizlik yapıyorum konuşacağınıza yardıma gelin:)
@Lunya m çorba yapmış kim demiş sunum yapamıyor