- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.056
- 43
Fıstığın çeşitleri var.Tatlılık fıstık başka oluyor:)Birde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıstığın çeşitleri var.Tatlılık fıstık başka oluyor:)Birde şey soracağım ben fıstık aldım sarı sarı çıktı hep senin fistiklar yeşil
Misafirlerime yaptımEyvah herkes kilo alacak, yiyin efenim yiyin sifa olsun
Ellerine saglık canım, bugun şekerpare günü oldu
Kürem 2.olacak diyor Bakalım bunu da bilecek miKüren doğru söylüyor hemde iddialı bir tarifle gelecek
Çekimden midir kocaman gözüküyorlar
Bebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrrLezzetliCipetpet bize çorba yapacak mısın
Geçmiş olsun canım prenseseBebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrr
Çok Geçmiş olsun canım yaa kıyamam İnşallah çabucak geçerBebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrr
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım prensese
Teşekkür ederim canım, Rabbim tüm minnoşlara sağlık versinÇok Geçmiş olsun canım yaa kıyamam İnşallah çabucak geçer
Ahahahaj baksınlar minik mezede yapabiliyorFarketmemiştim sana yorum yazdığını,bi koşu gittim baktım .
Şimdi başkasını da merak alır ,gider bakar
Ayyy abla çok fenasin
EvetYorumdan yoruma fark var burda eleştiri yapmış
Geçmişler olsun BetüşeBebeğim yine hastalandı Besin alerjisi çıktı peşine de, süt ve süt ürünleri yasaklandı bana... Tarifimi yapmak istiyorum ilk fırsatta ama o fırsat bir türlü gelmiyor. Kızçem devamlı ağlıyor, yetişin a dostlarrr
Kime dağıtxan takıma mi ?Ben Hayır için yapıyorum daguticam kaptancigimi yanlış yonlendirmeyin lütfen
Aynen öyle oldu canım benimEllerine saglık canım, bugun şekerpare günü oldu
Porsiyonu büyük tuttumÇekimden midir kocaman gözüküyorlar
Ben bilmiyordum :/Fıstığın çeşitleri var.Tatlılık fıstık başka oluyor:)
Kuren 1. Kim diyorKürem 2.olacak diyor Bakalım bunu da bilecek mi