Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Şükür bende iyiyim kızı zorla uyuttum oğlanlar arkadaşları ile aşağıda oynayacakmis onlar oynamaya indiler bende bir bakınıyorum birde yemek yapmam lazım onu düşünüyorum ne yapsam :KK64:
Ben bugün çorbamı yaptım aslında ama başıma umulmadık bişey geldi yüklemedim.
Hayırlısı herşeyde vardır bir hayır böylesi hayırlı demekki

Ben bugün çorbamı yaptım aslında ama başıma umulmadık bişey geldi yüklemedim.
Hayırlısı herşeyde vardır bir hayır böylesi hayırlı demekki
Çorba mi yandı ne oldu ki eğer içine sinmiyorsa yeniden yaparsın sağlık olsun :)

Kadınların hepsi aynı demek ki.Ben de öyle çıkarken toplamaya gayret ederim ,ya misafirle gelirsek ,ya başımıza birşey gelirse diye:skandal:Eşlerin tuzu kuru ne zaman biter işin ,hazır değil misin der, ,çocuğu hazırlamak bende,evi toparlamak bende ,çantamı hazırlamak ,eşarbımı yapmak derken bayağı zaman geçiyor:skandal:,gerçi hakkını yemeyeyim balkon kapılarını kitliyor :KK53:
Ha bir de benim gibi pimpiriklik var mı sende de,ütüyü fişten çektim mi acaba,kapıyı kilitledim mi acaba diye şüpheye düşüyor musun?:skandal:

Sizin evlenmenizde payları var mı veya Onların evlenmesinde sizin payınız?:KK45:
Asansörle aşağı inip tekrar yukarı çıktığımı biliyorum:)Kapıyı,ocağı ve prizleri kontrol ediyorum:)Dışarı çıkınca çantamı,anahtarı,telefonu tekrar tekrar kontrol ediyorum:)Arabanın kapısı kapandı mı el frenini çektim mi:KK70:Böyle liste uzar gider:)
Hastalık bence:KK12:

Merhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı
Merhaba gülüm çok şükür Rabbimize çok mutlu oldum İnşaAllah evede en kısa süre içinde gitmek nasip olur :)

X