Bizim site oturmuş canım ,güvenli ve aktif:)Valla ne özelde ne duvarda link koymadım ama merakımdan bir baktım valla yalan değil ama bizimki daha güzel daha janjanli daha enerjik
Bende kk ile gözüm açıldıYıllardır kk yi okurum uniden beri hiç girmedim başka sitelere,ama neden hiç üye olmadım bilmiyorum dertsizmisim galibahamileyken niyetlendim çocuk yaşına girince üye oldum
Ayy daha önce böyle birşey olduysa sonu nasıl oldu acabaBilmiyorum canım ama bu ilk değil:)
SanırsamHemso sanırım aynı kaderi paylaştık daha önce
Aynen geçenBizim site oturmuş canım ,güvenli ve aktif:)
E neden wc den bağlanıyosun bizeBende kk ile gözüm açıldıbende eşim le bişey arasitirirken denk geliyordum kk ya
Eşim hala bir rahatsızlık olsun yada eve bişey Alacak olalım kadınlar kulübünde hakkında ne demişler baksana diyor
Çağırma gebertirimAyy daha önce böyle birşey olduysa sonu nasıl oldu acaba
Çekirdek alsak mune ablayla kazen abiyide çağırsak anlatsalar
Aynen aynen bende öyle ben kimim için ne için gittigimi bile bilmeden olayların içinde buldum kendimi sebep olan kişi ile özelde tek selamim yoktu yani düşün o kaaa gereksizSanırsam
Ben çok pişman oldum ama
hiç uğruna Peşinden gittiğin insanların beş para etmez olduğunu görmek çok acıtıyo.
Ona rağmen kazen çok güzel yürekli bi insan ki affetti
Çekirdek yiyen emoji koysunlar yaÇağırma gebertirim
Üye olayım dedigimde olma dediE neden wc den bağlanıyosun bize
Ozaman uye olmana karışmazBende kk ile gözüm açıldıbende eşim le bişey arasitirirken denk geliyordum kk ya
Eşim hala bir rahatsızlık olsun yada eve bişey Alacak olalım kadınlar kulübünde hakkında ne demişler baksana diyor
Sen de iyice niyazi olmuşsunAynen aynen bende öyle ben kimim için ne için gittigimi bile bilmeden olayların içinde buldum kendimi sebep olan kişi ile özelde tek selamim yoktu yani düşün o kaaa gereksiz
Geri geldiler:)Ayy daha önce böyle birşey olduysa sonu nasıl oldu acaba
Çekirdek alsak mune ablayla kazen abiyide çağırsak anlatsalar
Fasulye şaşkın
O sosyal medyayı istemiyor sosyal medyada isim foto olduğu halde ters geliyor yaniOzaman uye olmana karışmaz
Fasulye bile oldular