- 8 Nisan 2017
- 56.764
- 297.266
Anı anına taze taze yaşamak da çok güzelKız ben girdigimde siz burdaydiniz olay anında nasil duymazsin priifiller yıkılıyor
Anı anına taze taze yaşamak da çok güzelKız ben girdigimde siz burdaydiniz olay anında nasil duymazsin priifiller yıkılıyor
Aynen öyle oldu aslijdaBilerek reklam yapıldı ve topiklerde konu dönüyor
Reklamın iyisi kötüsi olmaz... O 2 zatın burda eleştirisini yapmaktan bile utanıyorum şahsen... Teşekkürler
Siteyi de biliyom deme düşer bayılırım
Ahahahahaha ben bile biliyorum ama yazınca Google bile çıkmıyorSiteyi de biliyom deme düşer bayılırım
Bilmiyorum canım ama bu ilk değil:)
Reklam yapmayınAhahahahaha ben bile biliyorum ama yazınca Google bile çıkmıyorv
Yeni bir site sonuçta aynı ismi farklı sitelerde kullanan üyeler çok bilmiormusuj hiç denk gelmedin mi bugune kadar
E yaniSiteyi de biliyom deme düşer bayılırım
Yok anam babam kimseye atmadım valla basım yanmasın diye bu minik o uğurda bir kere gitti daha yoğurdu bile üflerReklam yapmayın
Hadi yaBilmiyorum canım ama bu ilk değil:)
Ondan boşverin giden gider kalan sağlar bizimdirYok anam babam kimseye atmadım valla basım yanmasın diye bu minik o uğurda bir kere gitti daha yoğurdu bile üfler
Yıllardır kk yi okurum uniden beri hiç girmedim başka sitelere,ama neden hiç üye olmadım bilmiyorum dertsizmisim galibaYeni bir site sonuçta aynı ismi farklı sitelerde kullanan üyeler çok bilmiormusuj hiç denk gelmedin mi bugune kadar
Valla ne özelde ne duvarda link koymadım ama merakımdan bir baktım valla yalan değil ama bizimki daha güzel daha janjanli daha enerjikOndan boşverin giden gider kalan sağlar bizimdir
Hemso sanırım aynı kaderi paylaştık daha önceÖlsem sormam