Sıkıntı olmuyor canım:)Bunu ben de merak ediyorum.
BilmemOğlumu varmış
Ne bileyim gizli iş yapınca hemen ortaya çıkıyor. Beceremiyorum yaaaEşinin nurdan bilgisi varsa ne olacak ki bilmeyenler bile veriyor şekil a
Ne kadar örnek bir insanim
Gitmemeyi banamı dedinO sebeple gitmeyin .Burası gibisi yok:)
Canım bak hediye için adres-tel-isim alıyorum.Onu okumuyorum bileBen gizlilik politikası konusunda Kk'YA cok güveniyorum ama eşin için yorum yapamayız
n'oluyor burda?Yok anam babam kimseye atmadım valla basım yanmasın diye bu minik o uğurda bir kere gitti daha yoğurdu bile üfler
Eşin bilmiyor mi senindeNe bileyim gizli iş yapınca hemen ortaya çıkıyor. Beceremiyorum yaaa
Öğreniriz daha yeni geldin anlatacak çok şey varGitmemeyi banamı dedin
Sen benim yaşadklarmı bilseydn abla
Demezdn
Bak nevo bilmez beni hiçCanım bak hediye için adres-tel-isim alıyorum.Onu okumuyorum bileSen kazan adını yaz sonra sor adım ne bilmem o derecede
Allah ıslah etsin diyorum başka birşey demiyorm...Öğreniriz daha yeni geldin anlatacak çok şey var
Olaylar olaylarn'oluyor burda?
Bende anlatsam var yaAllah ıslah etsin diyorum başka birşey demiyorm...
Seni değil ha abla
Biz ortak karar almadan bir şeyler yapmıyoruz.Ben gizlilik politikası konusunda Kk'YA cok güveniyorum ama eşin için yorum yapamayız
Sen anlatırsan yer yerinden oynarBende anlatsam var ya
Sen kendin verirsen,söylersen bilirim:)Bak nevo bilmez beni hiç
Bu güzeldi:)Aynen öyle:)Sen anlatırsan yer yerinden oynar
Bugnlük bu kadar aksiyon yeter
Bil ne olacak kiSen kendin verirsen,söylersen bilirim:)
Güven önemli canım:)Bil ne olacak kisenden zarar gelmez
ben geçenlerde bez için deneme ürününe form doldurdum ve bunu unuttum. gel zaman git zaman bana bez göndermişler adres telefon bana ait isim başka biri 2 kez geldi kargo geri gönderdik eşiminde haberi yoktu form doldurduğumdan sonra ben ayıldım Kazen' e sordum benimmiş adam gitti geri şubeden aldı bi şey de demedi :)Evimin adresini telefonumu vereceğim
Eşim ne der bilemedim. Ikimizin evi sonuçta.