Ben corona için dedim onuBacım ben sana msj i verdim anlamadin mi gunduz sen boşver oraları buraya gel deyince bende biliyorsun sandim
Sana verilen ipuçlarını da sen de bana verÇok korkuyorum
Allahını seven ipucu versin
Nerden başlayayım
Herşey attaya gitti ne profili demi amaGünaydın
Boşver abla mevzu derin..... Burda ben sitenin kurallarını biliyırum böyle şeyler yapmam diyen zat... Gayette site kurallarına aykırı 100 şey yapmşÇok korkuyorum
Allahını seven ipucu versin
Nerden başlayayım
Benim kadar olamasan da
Ben o gün de inanmamıştım zaten ,ama bu saf köylüBoşver abla mevzu derin..... Burda ben sitenin kurallarını biliyırum böyle şeyler yapmam diyen zat... Gayette site kurallarına aykırı 100 şey yapmş
Valla kazen oraya geçti sanırım biri geldi reklamını yaptı gitti kib butonuna baktım baş bana bas bana diyorBen corona için dedim onu
Kazenle çok yazışınca iyi olmuyo ya
Bunu da alıntıda düzelteyim mi?Yok anasının damı
Sende mi biliyosun
Aynen bunlar uyuyorHerşey attaya gitti ne profili demi ama
Virilin iyliri alinsin divim itsin diyorduBen o gün de inanmamıştım zaten ,ama bu saf köylüElalis e anlatamadim savunup duraydu
Malesef bende başkalarına anlatamadm... Şuan oraya giden kalbi güzel olan kişilerde var.. Anladıklarında umarm geç kalmazlar.. Devletin içindeki devlette bile bir devlet daha varBen o gün de inanmamıştım zaten ,ama bu saf köylüElalis e anlatamadim savunup duraydu
Elasis abla cok tatlısın yaHediyemi mi çalmışlar
KimiiiiiiBen o gün de inanmamıştım zaten ,ama bu saf köylüElalis e anlatamadim savunup duraydu
Kız ben girdigimde siz burdaydiniz olay anında nasil duymazsin priifiller yıkılıyorHediyemi mi çalmışlar
Bulayım miKimiiiiii