Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yıllardır kk yi okurum uniden beri hiç girmedim başka sitelere,ama neden hiç üye olmadım bilmiyorum dertsizmisim galiba 😂hamileyken niyetlendim çocuk yaşına girince üye oldum 😂😂
Bende kk ile gözüm açıldı 😲🙊 bende eşim le bişey arasitirirken denk geliyordum kk ya

Eşim hala bir rahatsızlık olsun yada eve bişey Alacak olalım kadınlar kulübünde hakkında ne demişler baksana diyor 😂😂😂

Sanırsam :olamaz:
Ben çok pişman oldum ama :KK43:
hiç uğruna Peşinden gittiğin insanların beş para etmez olduğunu görmek çok acıtıyo.
Ona rağmen kazen çok güzel yürekli bi insan ki affetti
Aynen aynen bende öyle ben kimim için ne için gittigimi bile bilmeden olayların içinde buldum kendimi sebep olan kişi ile özelde tek selamim yoktu yani düşün o kaaa gereksiz 😁

Bende kk ile gözüm açıldı 😲🙊 bende eşim le bişey arasitirirken denk geliyordum kk ya

Eşim hala bir rahatsızlık olsun yada eve bişey Alacak olalım kadınlar kulübünde hakkında ne demişler baksana diyor 😂😂😂
Ozaman uye olmana karışmaz 🤷

Aynen aynen bende öyle ben kimim için ne için gittigimi bile bilmeden olayların içinde buldum kendimi sebep olan kişi ile özelde tek selamim yoktu yani düşün o kaaa gereksiz 😁
Sen de iyice niyazi olmuşsun :KK70:
Ben de gözlüklü şişkoydum olayda son geldim ilk gittim :KK70:

X