Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeter bence.yetmezse bi küçük alırsın ilave.sünger rulo çok kolaylık oluyor.fırçadan daha rahat,iz bırakmadan sür geç :)
senin kızlar bile yardım eder.
yeter bence.yetmezse bi küçük alırsın ilave.sünger rulo çok kolaylık oluyor.fırçadan daha rahat,iz bırakmadan sür geç :)
senin kızlar bile yardım eder.
Yuvalama...
Ramazan da geliyor,belki bilenler vardır bizim burada Ramazan bayramının ilk günü sabah yenir o çorba ( çorba değil aslında ana yemek ),canım çekti şimdiden,bir ay sonra görüşürüz yuvalama Görünce direk ona verdim oyu,ellerine sağlık yarışan herkesin
Yuvalama...
Ramazan da geliyor,belki bilenler vardır bizim burada Ramazan bayramının ilk günü sabah yenir o çorba ( çorba değil aslında ana yemek ),canım çekti şimdiden,bir ay sonra görüşürüz yuvalama Görünce direk ona verdim oyu,ellerine sağlık yarışan herkesin
estağfirullah çocuğum
kadife vernik yaptım dolaba ben.fayansa taş verniköneriyorlar daha sağlam su geçirmesin diye.dolaba bi kat kadife bi kat taş vernik attım.narin kullanırım diyosan kadife,haşinim gerektiğinde kapakları çarparım diyosan taş vernik