- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.469
- 43
Aynen ortama uygun çorba oldu:)Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ortama uygun çorba oldu:)Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...
çaresi bu derlerse yerim el mahkum :)Corona boyunca Karatay Kelle Paça deyip durdu... Hangi hastalık desen Canan Hanım paça diyor. Bayağı capsleri var...
Aynen onlar tutmak dökülür:)normal akrilik kalkar nevoşum.hirbyt multisurfe özelliği zımparasız tutunması. chalky leri denemedim hiç,onlar da güzeş tutunuyomuş zımparasız.kadife gibi duruyo diyolar :)
teras bitsin benim de bişeylere niyetim var,denerim :)
iyi geceler canım.kalkınca 99 gör inşallahİyi geceler.
5-6-7 de kendi arasında yarışıyor ne heyecanlı bir yarışma
yeter bence.yetmezse bi küçük alırsın ilave.sünger rulo çok kolaylık oluyor.fırçadan daha rahat,iz bırakmadan sür geç :)Aynen onlar tutmak dökülür:)
Baktım 500 ml yine 35 lira fuşyada çok güzelmiş:)1 tane alsam yeter gibi:)
bence sayılsın onun artık,bi seneyi geçmiş :)Nevreste abla sen fasulyesin ya senin birincilik sayılıyör mü?
Aynen canım birlikte boyamak için istiyorum:)yeter bence.yetmezse bi küçük alırsın ilave.sünger rulo çok kolaylık oluyor.fırçadan daha rahat,iz bırakmadan sür geç :)
senin kızlar bile yardım eder.
Bilmiyorum canım neredeyse 2 yıl olacak belki sürem dolmuştur o konu benimle ilgili değil:)Nevreste abla sen fasulyesin ya senin birincilik sayılıyör mü?
2 yıl olacak canım bir değil:)bence sayılsın onun artık,bi seneyi geçmiş :)
hıı boşa umutlanmayayım o zamanBilmiyorum canım neredeyse 2 yıl olacak belki sürem dolmuştur o konu benimle ilgili değil:)
Çok iyi bilirim 10 yıl Gaziantep'te yaşadımYuvalama...
Ramazan da geliyor,belki bilenler vardır bizim burada Ramazan bayramının ilk günü sabah yenir o çorba ( çorba değil aslında ana yemek ),canım çekti şimdiden,bir ay sonra görüşürüz yuvalama Görünce direk ona verdim oyu,ellerine sağlık yarışan herkesin
Kabul edilmezse madalya benim vermemhıı boşa umutlanmayayım o zaman
Ama yeni başladık 3. bile olabilirimOlsun bu bile yeterhıı boşa umutlanmayayım o zaman
sana yetişsem de peşimde kelle ve yüksük var yavKabul edilmezse madalya benim vermem
estağfirullah çocuğumPeki hocam vernik ne öneriyorsunuz:)
Aynen çok fena durumdayızsana yetişsem de peşimde kelle ve yüksük var yav
hiç bu kadar heyecanlı yarışmamıştımAynen çok fena durumdayız