Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Başın sağolsun ablamekanı cennet olsun inşallah neguzel evlatmissiniz.

Başın sağolsun abla☹mekanı cennet olsun inşallah neguzel evlatmissiniz.
Teşekkür ederim bitanem. Amin . Son günlerinde ana babamızın yanında olabilmek bir lütuf gerçekten. Yokluklarinin üzerine bir de vicdan azabı hiç çekilmezdi. Annemi gençken uzdugum geliyor aklıma pişmanlıklar yaşıyorum türlü türlü...Her şey zamanında yapılmalı...
Deyip bugün sevdiklerimizin kıymetini yanimizdayken bilelim diyorum. Sabah sabah acılar tazelendi kusura bakmayın. Rabbim olenlerimize rahmet bizlere de muhabbet sağlık versin.

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun anneciğininde.
İzotonik suyuda kullanıyorlar,abimin eşi hemşire zaten oda gerekli olanı yapıyor sağolsun.
Dediğin gibi pansuman yapılıyor ama alt bezi çıkınca açık olan yarada batıyormuş,genelde ishal durumu mevcut ilaçta kullanıyor zaten.

Ablam evde bakım için geliyorlar mı:)
Onlarda iyi kremler öneriyor:)

Geliyor nevoşum zaten onlar önermiş çoğu kremide.

İyi ozaman ablam o kremlerde iyi gelebilir:)

Amin ablacım

Sağlıkla,sihhatle nice Ramazanlar karsilayalım inşallah. Sağol tatlım benim

Hanımcım ne güzel hemşire bir gelininiz varmış. Allah onların da sabrını artırsın emeklerini zayi etmesin. Çok şükür yalnız değilmiş teyzem.

Amin ablacım aminnn .Ne kusuru abla bunun kusurumu olur hiç. Kaybetmeden bilinmeli kıymetleri Rabbim hepimizi hayırlı evlat eylesin ve Hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede.

Onu bilmiyorum hiç,ilaçlar eczanede hazırlanıyor çünkü.
Söylerim onuda alsınlar direkmi sürülüyor yaraya.

Eşimde ve oglanda yaradı iyileşme süresi ilaçlara göre daha hızlı oluyor hücre onarıcı özelliği var ya hızlı o yüzden iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…