Bende fıstık yanaklarından operimyaaaaLügatini öperim senin.
Sanatlı dilini de yerim.
Başın sağolsun ablaCanım benim annem alzheimer hastasiydi.
Yatak yaralarını biz geçirmiştik eşimle. İzotonik suyla sürekli yara etrafını temizledik.
Hasta bezini her çikarisimizda günde iki defa bu şekilde yaptık. İki merhemi vardı birini sargı bezinin üzerine sürer yaranın üzerine yapistirirdik. Ceviz gibi oyuk olan yara bu şekilde kapandı gitti. Eve gelen doktor bize teşekkür etmişti hiç unutmam. Havalı bir yatagimiz vardı üzeri böyle baloncuk baloncuk...iki üç saatte bir annemin yönünü değiştirdik bu da etkili yeni yara oluşmaması için...
Ben 2012 de kaybettim annemi . Allah rahmet eylesin.
Rabbim senin annene sağlıklı bir ömür versin.
Dokuz yıl can mı dayanır kuzumEvet o yatakta çok etkili ama babam kullanamadı:)
Benim babam 9 yıl hiç kalkmadan yattı ondan dönem dönem iyileşti:)Ama tamamen hiç geçmedi:/
Teşekkür ederim bitanem. Amin . Son günlerinde ana babamızın yanında olabilmek bir lütuf gerçekten. Yokluklarinin üzerine bir de vicdan azabı hiç çekilmezdi. Annemi gençken uzdugum geliyor aklıma pişmanlıklar yaşıyorum türlü türlü...Her şey zamanında yapılmalı...Başın sağolsun abla☹mekanı cennet olsun inşallah neguzel evlatmissiniz.
Canım benim annem alzheimer hastasiydi.
Yatak yaralarını biz geçirmiştik eşimle. İzotonik suyla sürekli yara etrafını temizledik.
Hasta bezini her çikarisimizda günde iki defa bu şekilde yaptık. İki merhemi vardı birini sargı bezinin üzerine sürer yaranın üzerine yapistirirdik. Ceviz gibi oyuk olan yara bu şekilde kapandı gitti. Eve gelen doktor bize teşekkür etmişti hiç unutmam. Havalı bir yatagimiz vardı üzeri böyle baloncuk baloncuk...iki üç saatte bir annemin yönünü değiştirdik bu da etkili yeni yara oluşmaması için...
Ben 2012 de kaybettim annemi . Allah rahmet eylesin.
Rabbim senin annene sağlıklı bir ömür versin.
Ablam evde bakım için geliyorlar mı:)
Onlarda iyi kremler öneriyor:)
Sağol ablamDokuz yıl can mı dayanır kuzum
Mekanı cennet olsun.
İyi ozaman ablam o kremlerde iyi gelebilir:)Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun anneciğininde.
İzotonik suyuda kullanıyorlar,abimin eşi hemşire zaten oda gerekli olanı yapıyor sağolsun.
Dediğin gibi pansuman yapılıyor ama alt bezi çıkınca açık olan yarada batıyormuş,genelde ishal durumu mevcut ilaçta kullanıyor zaten.
Geliyor nevoşum zaten onlar önermiş çoğu kremide.
Amin ablacımTeşekkür ederim bitanem. Amin . Son günlerinde ana babamızın yanında olabilmek bir lütuf gerçekten. Yokluklarinin üzerine bir de vicdan azabı hiç çekilmezdi. Annemi gençken uzdugum geliyor aklıma pişmanlıklar yaşıyorum türlü türlü...Her şey zamanında yapılmalı...
Deyip bugün sevdiklerimizin kıymetini yanimizdayken bilelim diyorum. Sabah sabah acılar tazelendi kusura bakmayın. Rabbim olenlerimize rahmet bizlere de muhabbet sağlık versin.
İyi ozaman ablam o kremlerde iyi gelebilir:)
Allah yardımcısı olsun:/İyi gelecekte tuvalet sıkıntısı varya boşa gidiyor hemen.
Allah yardımcısı olsun:/
Sağlıkla,sihhatle nice Ramazanlar karsilayalım inşallah. Sağol tatlım benimAynen kuzum bir yuruyebilsek gidecek aslında. Çok dert etmeyelim bence de.
Sağlıklı kalalım hepsi kolay.
Benim Jennama da çok maşallah.
İyice iyileş önünde çok Ramazanlar var inşallah.
Meleğimsinruhuna kurban olurum.
Hanımcım ne güzel hemşire bir gelininiz varmış. Allah onların da sabrını artırsın emeklerini zayi etmesin. Çok şükür yalnız değilmiş teyzem.Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun anneciğininde.
İzotonik suyuda kullanıyorlar,abimin eşi hemşire zaten oda gerekli olanı yapıyor sağolsun.
Dediğin gibi pansuman yapılıyor ama alt bezi çıkınca açık olan yarada batıyormuş,genelde ishal durumu mevcut ilaçta kullanıyor zaten.
Geliyor nevoşum zaten onlar önermiş çoğu kremide.
Amin ablacım aminnn .Ne kusuru abla bunun kusurumu olur hiç. Kaybetmeden bilinmeli kıymetleri Rabbim hepimizi hayırlı evlat eylesin ve Hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede.Teşekkür ederim bitanem. Amin . Son günlerinde ana babamızın yanında olabilmek bir lütuf gerçekten. Yokluklarinin üzerine bir de vicdan azabı hiç çekilmezdi. Annemi gençken uzdugum geliyor aklıma pişmanlıklar yaşıyorum türlü türlü...Her şey zamanında yapılmalı...
Deyip bugün sevdiklerimizin kıymetini yanimizdayken bilelim diyorum. Sabah sabah acılar tazelendi kusura bakmayın. Rabbim olenlerimize rahmet bizlere de muhabbet sağlık versin.
Hanımcım ne güzel hemşire bir gelininiz varmış. Allah onların da sabrını artırsın emeklerini zayi etmesin. Çok şükür yalnız değilmiş teyzem.
Bizden ne saklamışlar miniğim
Oylamamız başlar
Onu bilmiyorum hiç,ilaçlar eczanede hazırlanıyor çünkü.
Söylerim onuda alsınlar direkmi sürülüyor yaraya.
Bişey saklayan yok canım durteyim dedim seniBizden ne saklamışlar miniğim