Çok şükür bacım, nolsun. Yavaştan evde turluyorum. Yasak süresince dizimi de halledip,dışarılara çıkacağım insallah. Sen nasılsın? :)Jenna16 nasılsın bacım
Soramiyorim kaç gündür artık gezmeye basladjn mi baslamadiysan basla az kaldı halay çekeceğiz
Bir zaman sonra yapacak bir şey yok. Dua edelim iyi olsun inşallah ❤Aynen hayata küstü resmen yemekte yemiyormuş öyle bilmyorum ne olacak artık herşeye hazırladım kendimi.
Bulunur bir hal çaresi inşallah.
Yaslandikcae çocuk gibi oluyor diyorlar ya doğru demek ki
Bir zaman sonra yapacak bir şey yok. Dua edelim iyi olsun inşallah ❤♥
Amin şekercigim benimİnşallah canımcım.
Doru elbette bide hastalık olunca dahada çocuklaşıyorlar.
Amin şekercigim benim
İyi bende evdeyiz işte dışarı çıkmaya korkuyorum virüsle burun buruna gelmek an meselesi çok yaklaştı artık her yerdeÇok şükür bacım, nolsun. Yavaştan evde turluyorum. Yasak süresince dizimi de halledip,dışarılara çıkacağım insallah. Sen nasılsın? :)
Aynen abla şükür kk var :)Şurasıda olmasa iyice kafayı yiyecem yoksa.
Ablam o yatak yarası geçmiyorİyi olmaya gayret işte.
Sorma ya izin vermediler maalesef,yatak yarası vardı demin abimlede görüştüm iyicene açılmış o kadar pansuman oluyor birde.Hiç kalkamıyor ya altından alınıyor bezler oda tetikliyor tabi offf sorma iyice kötü oldum.
Patron iyi ki kurmuş burayı evet,sanal diyorlar,valla çoğu akrabamdan yakın hissettiğim kişiler var benim ❤Şurasıda olmasa iyice kafayı yiyecem yoksa.
Aynen abla şükür kk var :)
Ablam o yatak yarası geçmiyor
Annem neler neler denedi:)
Çok değil yan tarafta minik bir tane vardı hiç heçmedi:/
Allah yardımcınız olsun.Rabbim şifa versin
Abla kantaron yağı onarıyor ya onu hiç denediniz mi ?Ablam o yatak yarası geçmiyor
Annem neler neler denedi:)
Çok değil yan tarafta minik bir tane vardı hiç heçmedi:/
Allah yardımcınız olsun.Rabbim şifa versin
Patron iyi ki kurmuş burayı evet,sanal diyorlar,valla çoğu akrabamdan yakın hissettiğim kişiler var benim ❤♥
Abla kantaron yağı onarıyor ya onu hiç denediniz mi ?
Eşimin eli yanmıştı hemen toparladı onla mesela hani uarayi da çabuk onarır
Oğlumun yüzünde çiçek cikartigind yolmus delik gibi iz kaldı derine indi yani kantaron la iki günde kabuk yapıp geçmeye başlamıştı
Evde hep var kantaron yağı bende
Ne kremler ne merhemler alındı ablam, bitkisel ürünler hiç işe yaramadı:/Yoksa daha kötü olurum.
Geçmiyorr demi nevoş,o kadar ilaç merhem bile olmuyor alttan alınca belkide etki etmiyor.
Kantaronda denedi annem yani işe yarıyor ama tamamen değil:/Onu bilmiyorum hiç,ilaçlar eczanede hazırlanıyor çünkü.
Söylerim onuda alsınlar direkmi sürülüyor yaraya.
Ne kremler ne merhemler alındı ablam, bitkisel ürünler hiç işe yaramadı:/
Babamın cildi çok narindi o ayrı:)
Sürekli yatmaktan abla
Yok canım işe yaramadı:/Abla kantaron yağı onarıyor ya onu hiç denediniz mi ?
Eşimin eli yanmıştı hemen toparladı onla mesela hani uarayi da çabuk onarır
Oğlumun yüzünde çiçek cikartigind yolmus delik gibi iz kaldı derine indi yani kantaron la iki günde kabuk yapıp geçmeye başlamıştı
Evde hep var kantaron yağı bende
Kantaronda denedi annem yani işe yarıyor ama tamamen değil:/
Her bünye farklı denemek lazım:)
Rabbim şifa versin.Anneminde 2,5 ay filan oldu nerdeyse hiç kalkamıyor sadece bir kaç kere tuvalete götürdüler.