Dedim arkamizdan ne iş dönüyüürBişey saklayan yok canım durteyim dedim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim arkamizdan ne iş dönüyüürBişey saklayan yok canım durteyim dedim seni
Yok şükür herkes iyi hiç bişey dönmüyorDedim arkamizdan ne iş dönüyüür
Eşimde ve oglanda yaradı iyileşme süresi ilaçlara göre daha hızlı oluyor hücre onarıcı özelliği var ya hızlı o yüzden iyi geliyor
BekliyoruzOylamamız başlar
Ne varmış ne varmış stok yapalım pınar mi Sütaş mi acaba neRamazan Sofralarında sürpriz mi varmış Yok artık yine mi
Bir ben heyecanlandım il k ben heyecanlandım bana özel paket olmalıRamazan Sofralarında sürpriz mi varmış Yok artık yine mi
Aktarlarda oluyor abla her temizlik yapıldığında sürülmesi iyi gelir eşim her pansumanda sürmüştüSöyledim zaten abime bakacak aktara.
Netleşsin paylaşırız canımNe varmış ne varmış stok yapalım pınar mi Sütaş mi acaba ne
Menü netleşti mi peki rezerve edecek miyiz yine akışına mi bırakacak sin biziNetleşsin paylaşırız canım
Bende ev yapımı var.Kayınbiraderim yaptı:)Aktarlarda oluyor abla her temizlik yapıldığında sürülmesi iyi gelir eşim her pansumanda sürmüştü
İnşallah şifa olur
Detaylar sonra:)Menü netleşti mi peki rezerve edecek miyiz yine akışına mi bırakacak sin bizi
Bende ev yapımı vardı yan bahçe de kantaron çiçeği varmış bilmiyorduk komşu gösterdi aldım bende yaptım bu sene ..Bende ev yapımı var.Kayınbiraderim yaptı:)
Ortak oldum:)
ya burda olmazsamDetaylar sonra:)
Doğal olması daha iyi canım:)Bende ev yapımı vardı yan bahçe de kantaron çiçeği varmış bilmiyorduk komşu gösterdi aldım bende yaptım bu sene ..
İyi oldu mi bilmiyorum ama kendi yaptığım var benim de :))
Tek olmayacak sonrakine katılırsın:)ya burda olmazsam
Sinsi gibi köşede bekliyorumDetaylar sonra:)
Ama ben zamanını kaçırdım sanırım tam kırmızı olmadı benimki nedense :/Doğal olması daha iyi canım:)
Hafta hafta mi olacakTek olmayacak sonrakine katılırsın:)