- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Evet ablacım direk sürülüyor:)Söylerim ben onu alsınlarda sürsünler,direk sürülüyor demi yaraya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ablacım direk sürülüyor:)Söylerim ben onu alsınlarda sürsünler,direk sürülüyor demi yaraya.
Günaydin bir fıstık dahaAynen sağlık herşeyden önemli,birde ruhumuz genç olsun yeter .
Genede unutıyorsun bazı şeyleri.
Günaydınlar pericim.
Günaydınlar nevoşum..
EveeetÇok güzel dostluklar kazandık buradan .
Rabbim şifa versin.
Evet ablacım direk sürülüyor:)
Günaydin bir fıstık daha
Eveeet
Olur ablam zeytinyağıda çok iyi geliyor:)Amin inşallaj canımcım .
Söyledim demin aktara bakacak.
Okudumda bir kaç damla zeytinyağıyla karıştırın diye yazıyordu.
Yaşlı başına kadınm ayol çöktüm resmen:))
Sağol kzuum benim .
Kesinlikle.
Olur ablam zeytinyağıda çok iyi geliyor:)
Fıstıkellam ne tatlı bir sözcükOyy allahiiiim yerim seniiii Antep fistigiiimmm bak şimdi dahada merak ettim
Günaydin fistikellammm
Aynen kuzum bir yuruyebilsek gidecek aslında. Çok dert etmeyelim bence de.Ben de serumlardan mütevellit 2 kilo fazla ciktim,nefesim kesildi Zaten yürüyüşümüze çıkınca olanlar da gidecek ,sağlığımız iyi olsun yeter Inşallah olma tabii,82 falan,zor oluyor,sağlıksız oluyor insan. Bana oruç yasak bu sene,Allah'a emanetiz. Ben sana hep maşallah diyorum,milleti bilmem
Hiçbir lügatta olmasada sevgi sözcüğü yerine geçiyor bendeFıstıkellam ne tatlı bir sözcük
Pericimin dilinden daha da harika görünüyor.
Hanımcım 61 çok güzel bir kilo62 kiloysan gene iyisin bende 61 kiloyum benim menapoz sonrası gelen kilolar bunlar.
Bende arada isyan ediyorum ne oldum diye,bünyeye karşı gelemiyoruz artık.
Bende 56 oldum yaşlandım artık varya:))
Uçak seferlerini hanımcım için mi yazdın? Ailenden uzaktasın sanmıştım. Ondan sordum Bursalı mısın diye ..Evet evet,baba tarafı Bandırma, ama babam tek çocuk akrabası yok nerdeyse. Ben Bursa doğma,büyüme. O da küçük yaşta gelmiş buraya. Bursa liyiz yani
Hanımcım 61 çok güzel bir kilo
Zayıflığın tadını aldık ya bir kere fazlaliklara tahammülümüz yok.
Bitanem her yıl değişen kimlik yaşı, ruhumuzu etkilemiyor gerisini boş ver. Sen de öylesin biliyorum. Mesajların çok hoşuma gidiyor. Sevdiklerimizin sağlıklı olması dileğim. Anacigin da sağlıklı olsun güzel haberlerini alırsın inşallah.
Lügatini öperim senin.Hiçbir lügatta olmasada sevgi sözcüğü yerine geçiyor bende
Günlük kullanılacak ablam:)Z.yağınıda denediler hatta.
Günlük kullanılacak ablam:)
Bir dönem iyileşecek sonra tekrarlayabiliyor.
Fiziken benziyor gibiyiz. 38 yaşına kadar hiç kilo problemi yaşamadım 53, 54 gösterirdi tartı. 60 ve 68 kilolarla yaptım iki doğumumu.Eski kilolara alışkın olunca buda fazla geliyor bana,55 olsam bana yeter aslında.
Kesinlikle ruhumuz genç olsun yeterde artar bile,hayata küsmeyelim yeterki oda olursa çöker giderizyoksa.
Amin inşallah bende güzel haberler vermek istiyorumda bazen olmuyor işte.
Fiziken benziyor gibiyiz. 38 yaşına kadar hiç kilo problemi yaşamadım 53, 54 gösterirdi tartı. 60 ve 68 kilolarla yaptım iki doğumumu.
Sonra nolduysa bu ikinci kocamla tanışınca oldu...gece birlerde ikilerde tost yaptık, yok hadi kokoreçciye gidelim hadi kunefeciye gidelim ..gormemişin bir kocası olmus hesabı yedikçe yemişim...Sonra vermesi kolay olmadı tabi...
Canım benim annem alzheimer hastasiydi.Yoksa daha kötü olurum.
Geçmiyorr demi nevoş,o kadar ilaç merhem bile olmuyor alttan alınca belkide etki etmiyor.
Ablam evde bakım için geliyorlar mı:)Hatta z.yağını hafif ısıtıp ta kullanılabiliyor.
Evet o yatakta çok etkili ama babam kullanamadı:)Canım benim annem alzheimer hastasiydi.
Yatak yaralarını biz geçirmiştik eşimle. İzotonik suyla sürekli yara etrafını temizledik.
Hasta bezini her çikarisimizda günde iki defa bu şekilde yaptık. İki merhemi vardı birini sargı bezinin üzerine sürer yaranın üzerine yapistirirdik. Ceviz gibi oyuk olan yara bu şekilde kapandı gitti. Eve gelen doktor bize teşekkür etmişti hiç unutmam. Havalı bir yatagimiz vardı üzeri böyle baloncuk baloncuk...iki üç saatte bir yönünü değiştirdik bu da etkili yeni yara oluşmaması için...
Ben 2012 de kaybettim annemi . Allah rahmet eylesin.
Rabbim senin annene sağlıklı bir ömür versin.