- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Yaş dediğin sadece sayı,mühim olan duygularımızsağlığımız
Liste yap mademTekrar çıkmazsın hem
Oyy allahiiiim yerim seniiii Antep fistigiiimmmbak şimdi dahada merak ettim
Günaydin fistikellammm
Günaydın
Allah iyilik versin canimmmmMaşaallah maşaallahİyiyim çok şükür canım
Sağlık oldu mu bana her şey kolay geliyor :))Aynen sağlık herşeyden önemli,birde ruhumuz genç olsun yeter .
Genede unutıyorsun bazı şeyleri.
Günaydınlar pericim.
Günaydınlar nevoşum..
Ablam nasılsınAynen sağlık herşeyden önemli,birde ruhumuz genç olsun yeter .
Genede unutıyorsun bazı şeyleri.
Günaydınlar pericim.
Günaydınlar nevoşum..
Ablam nasılsın
Ankara'ya izin çıkmamış:/Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun ablayaİyi olmaya gayret işte.
Sorma ya izin vermediler maalesef,yatak yarası vardı demin abimlede görüştüm iyicene açılmış o kadar pansuman oluyor birde.Hiç kalkamıyor ya altından alınıyor bezler oda tetikliyor tabi offf sorma iyice kötü oldum.
Günaydın
Bazı eczaneler özel ilaç yapıyor yatak yarasina ,anneannemde vardı çok derin,onunla geçmiştiİyi olmaya gayret işte.
Sorma ya izin vermediler maalesef,yatak yarası vardı demin abimlede görüştüm iyicene açılmış o kadar pansuman oluyor birde.Hiç kalkamıyor ya altından alınıyor bezler oda tetikliyor tabi offf sorma iyice kötü oldum.
Çok geçmiş olsun ablaya
Nasılsın diye soracaktım ama okudum olanları Allah şifa versin inşallah bir an önceGünaydın miniğim.
Bazı eczaneler özel ilaç yapıyor yatak yarasina ,anneannemde vardı çok derin,onunla geçmişti
Allah kolaylık versin ,çok zorGecede annem boğazına takılı olan kanülün hortumunu çıkarmış,abim makinenin alarm sesine uyanmış.
Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.
Nasılsın diye soracaktım ama okudum olanları Allah şifa versin inşallah bir an önce
Allah kolaylık versin ,çok zor
Bulunur bir hal çaresi inşallah.Hepsi alındı eczanede hazırlanıyor ilaçlar,altından alınıyor ya oda fayda etmiyor tabi.
Yaslandikcae çocuk gibi oluyor diyorlar ya doğru demek kiAynen hayata küstü resmen yemekte yemiyormuş öyle bilmyorum ne olacak artık herşeye hazırladım kendimi.