Ya anlamıyorumÖnce birilerine haber ver,sizden haber çıkmazsa doktoru arasınlar
Amin canım,inşallahİnşallah daha çok maharetlerini de görücez
Virüsten 3 gn önce rejime girmiştim yürüyüşe başlamştm verdiğin gramları kilolar olarak geri aldmKarantina diye yedikçe yiyoruz. İşte ben bu yüzden hamur işi, tatlı yapmıyorum. Mis gibi sebze yemeklerimi yesin otursun aşağı.
Zamanla daha da düzelir,sen vazgeçme:)Ya anlamıyorum
Mis gibi yemek yapıyorm herkes bayılıyor
Mezeler sofralar hazırlıyorum
Ama hamur işleri tutmuyor
Yok ,uzun zamandır denemiyor,vazgeçti artık o da,ben kararlı oluncahayırsız zaten geri istemem tövbeler olsun
Eyvah eyvahhVirüsten 3 gn önce rejime girmiştim yürüyüşe başlamştm verdiğin gramları kilolar olarak geri aldm
Beni de günde en az 1 paket bazen 2 civarı kadar çok seviyordu.Bunun sonu yok dedim,1 gecede bıraktım. İstemekle alakalı o ,inşallah bırakırsın sen de ❤Darısı bana inşallah diyecemde kaç kere denediysem olmadı seviyor beni kerata:))
Bir kaç denemeden sonra elin alışır kuzumYa anlamıyorum
Mis gibi yemek yapıyorm herkes bayılıyor
Mezeler sofralar hazırlıyorum
Ama hamur işleri tutmuyor
Tatlı sevilmezmi abuuuyyyyyEyvah eyvahh
Ben tatlı sevmem zaten. Şu süreçte hiç yemiyorum yemediğim şeyi de niye yapıcam bana yazık
Beni de günde en az 1 paket bazen 2 civarı kadar çok seviyordu.Bunun sonu yok dedim,1 gecede bıraktım. İstemekle alakalı o ,inşallah bırakırsın sen de ❤♥
Ben 1 senedir nerdeyse sıfır şekerle yaşıyorum.Cikolata dâhilTatlı sevilmezmi abuuuyyyyy
Evet,biri derse de olmuyor.Daha çok içesi geliyor insanın.Benimde günde 1 pakete yakın oluyor,kafada bitmedikçe olmuyor işte.
Bence sen çok beceremiyorsun öyle söylüyorsun.Çok gaza gelmem lazım
Çok iyi taktik ablacımBence sen çok beceremiyorsun öyle söylüyorsun.
Aklıma şu söz geldi"Yav he he"
Bas gaza Nevreste bas gazaBence sen çok beceremiyorsun öyle söylüyorsun.
Aklıma şu söz geldi"Yav he he"
Evet,biri derse de olmuyor.Daha çok içesi geliyor insanın.
Nasıl başarıyorsnzBen 1 senedir nerdeyse sıfır şekerle yaşıyorum.Cikolata dâhil
Ben de öyleydim ya ,beşer tane içesim geliyorduDaha çok içiyorum o zaman