Bu smile tam benlikO zaman tamam bu iş
En sevdiğim yemektir çorba özellikle yöreselse değme keyfime. Baba tarafından Konyalıyım bamya çorbasını ağzımın suyu aka aka pişiririm. Anne tarafından Giresunluyum. Kara lahana pişerken mest olurum onu hiç kendim pişirmedim hep büyükler yapıyor bize içmek kalıyor
Çak bir beşlikBu smile tam benlik
Hiç zor değil,sen bir deneEn sevdiğim yemektir çorba özellikle yöreselse değme keyfime. Baba tarafından Konyalıyım bamya çorbasını ağzımın suyu aka aka pişiririm. Anne tarafından Giresunluyum. Kara lahana pişerken mest olurum onu hiç kendim pişirmedim hep büyükler yapıyor bize içmek kalıyor
Her türlü çorbayı hüpletirim yaniçorbasız sofra da kurmam ama yarışma zor yaa
Kuntis smile
Bende çok severim:)En sevdiğim yemektir çorba özellikle yöreselse değme keyfime. Baba tarafından Konyalıyım bamya çorbasını ağzımın suyu aka aka pişiririm. Anne tarafından Giresunluyum. Kara lahana pişerken mest olurum onu hiç kendim pişirmedim hep büyükler yapıyor bize içmek kalıyor
Her türlü çorbayı hüpletirim yaniçorbasız sofra da kurmam ama yarışma zor yaa
O da yasak
Soda içelimO da yasak
Öyle yapıyorum ablacım. Arada turşu atıyorm ağzıma ama aramızda kalsın, bol su içiyorum hemenAynenn ..
Yeme bencede ara ver hiç değilse.
Süt içiyor süütSoda içelim
Hayırdır sağlık problemi mi varÖyle yapıyorum ablacım. Arada turşu atıyorm ağzıma ama aramızda kalsın, bol su içiyorum hemen
Tamam herkes kendi sodasını kendi getirsinSoda içelim
Oooo en sevdiğim birlikte süt içelimSüt içiyor süüt
Ben Jenna AlçoTamam herkes kendi sodasını kendi getirsinben size güvenmiyorum o jenna bir iş çeviriyor
Yok elhamdülillah, gebelikten ötürüHayırdır sağlık problemi mi var
Tabi sodalarımda ilaç varTamam herkes kendi sodasını kendi getirsinben size güvenmiyorum o jenna bir iş çeviriyor