Diğ mii, diğ mi, diğ mi?Yemeklerinden zehirlenmeyi göze alamayan koca da ne bileyimBir mode yıkamaya bakar ne olacak ki
Çok hem de,minik fincanlar da yetmiyordu,büyük fincanlarda iciyordumÇok içiyordun demekki kahveyi..
Aynen geçinir giderizGül gibi geçinir gideriz
ettm ettm yüzü kızaracak mis gibi yapacam ama ona yedirmeyecem, kedi gibi uzaktan izlesin
Eyvah bi tane var başımda korona olursun alma eve adamı doğurana kadar diyen, sen de boşa dersen biz yandıkYandaş arıyorum, bence boşancı oldum artık
Tembelsin yaniHoşbuldum ablacım, ben uğraşmaya üşeniyorum. Yapınca oluyor yoksa
Diğ olmaz olur mu?Dibine kadr diğDiğ mii, diğ mi, diğ mi?
Vermem vermemAynen geçinir giderizMırlasa da verme ona sakin
Aynen dediğini yap, ciğerci kedisi gibi baksınGül gibi geçinir gideriz
ettm ettm yüzü kızaracak mis gibi yapacam ama ona yedirmeyecem, kedi gibi uzaktan izlesin
Yok,senin ki iyi,sen devam edebilirsin,izin veriyorumEyvah bi tane var başımda korona olursun alma eve adamı doğurana kadar diyen, sen de boşa dersen biz yandık
Onu da o yapsın,her şeyi senden beklemesinVermem vermem
Yemek konusunda iyiyimdir gerçekten
Mezeler yaparım mis gibi, yemekler yaparm
Benim sorunum hamur işlerinde
Kekmkurabiye pasta felsn yapamıyorm
Çok gaza gelmem lazımTembelsin yani
Çok teşekkür ederiz efenimmYok,senin ki iyi,sen devam edebilirsin,izin veriyorum
O iş bende o zamanÇok gaza gelmem lazım
Hiç bu açıdan düşünmemiştim hakkaten yaOnu da o yapsın,her şeyi senden beklemesin
Rica ederim ,bu da bir çeşit görevÇok teşekkür ederiz efenimm
Çok hem de,minik fincanlar da yetmiyordu,büyük fincanlarda iciyordum
Ufkunu açtım bak ,bana güven demiştin sanaHiç bu açıdan düşünmemiştim hakkaten ya
BakalımO iş bende o zaman
Bak yanımdaydı söyledimUfkunu açtım bak ,bana güven demiştin sana
O dönem çok sarmıştım,vazgeçmekte zor oldu.Sigara da içiyordum yanındaMideyede zarar verir o kadar içmek.