Bebeğim ama bu hatalı, 9 kusurlu hareketten biriBak yanımdaydı söyledim
Cnm sen o sitede cok takılma dedi
Bak yanımdaydı söyledim
Cnm sen o sitede cok takılma dedi
O dönem çok sarmıştım,vazgeçmekte zor oldu.Sigara da içiyordum yanında
Bende her şey şeffaf,cezama raziyim.hakim enişte
Sen hangi yarışmay katılmıştın?Cok keyifli ama ya,ciddiyim
Aralık-2018 de içtim son sigaramı,sonra boşandıkAynı ben çay ve sigara
Çorba,tatlı,makarnaSen hangi yarışmay katılmıştın?bir muhtar olarak bilmemem çok ayıp
Azıcık araştır muhtarcanSen hangi yarışmay katılmıştın?bir muhtar olarak bilmemem çok ayıp
Fetvası yok o işinAralık-2018 de içtim son sigaramı,sonra boşandıkGeri dönmek istiyor ama eve almiyorum
Aralık-2018 de içtim son sigaramı,sonra boşandıkGeri dönmek istiyor ama eve almiyorum
İnşallah daha çok maharetlerini de görücezÇorba,tatlı,makarnaSonra malum patlamalar ,erken emeklilik
Çakmağın velayeti bende kaldı,arada nafaka olarak gaz dolduruyor babasiFetvası yok o işin
Bebeğim ama bu hatalı, 9 kusurlu hareketten biri
Aferin doldursun doldursunÇakmağın velayeti bende kaldı,arada nafaka olarak gaz dolduruyor babasi
Yok ,uzun zamandır denemiyor,vazgeçti artık o da,ben kararlı oluncaAlma evde yokum demek en güzeli
Önce birilerine haber ver,sizden haber çıkmazsa doktoru arasınlarYok yok sağlam kızlarben daha gaddarım . Yarın akşama poğaça yaptıracam ikimiz patlamassak iyidir
Ben o çakmağı babamın evinden getirmedimAferin doldursun doldursun
Karantina diye yedikçe yiyoruz. İşte ben bu yüzden hamur işi, tatlı yapmıyorum. Mis gibi sebze yemeklerimi yesin otursun aşağı.Yok yok sağlam kızlarben daha gaddarım . Yarın akşama poğaça yaptıracam ikimiz patlamassak iyidir