bi kivilcimda siteden cikartiver belki duzelirSite kasiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kivilcimda siteden cikartiver belki duzelirSite kasiyor
Jenna geliyor JennaCinsiyeti öğrenemedik ondan hariç genel aylık kontrol aslında cinsiyetten ziyade bebeğin takibi açısından gitmek istiyorum
Bu dönem biraz riskli canım o açıdan söyledim:)Cinsiyeti öğrenemedik ondan hariç genel aylık kontrol aslında cinsiyetten ziyade bebeğin takibi açısından gitmek istiyorum
sanada gecmis olsun ablaGeçmiş olsun bu sıra benimde ağrıyor:)
Ama basın ağrıyor diye üzüldüm,sen bana ne diyorsunbi kivilcimda siteden cikartiver belki duzelir
Geçmiş olsunbaşim ağrıyor biraz
Sağol canımsanada gecmis olsun abla
tesekkur ederim siz hepiniz bugun alından günunüz mü ne? ne desem ters anlasiliyorAma basın ağrıyor diye üzüldüm,sen bana ne diyorsun
Ne gelirse artıkJenna geliyor Jenna
Huysuz muyuz neyiztesekkur ederim siz hepiniz bugun alından günunüz mü ne? ne desem ters anlasiliyor
Sağlıkla gelsin teyzesinin mis kokulusuNe gelirse artık
Çok hafif hareketler hissediyor gibiyim, henüz net değil :)Bu dönem biraz riskli canım o açıdan söyledim:)
Ufak ufak bu haftalarda hareketi artar artık hissedersin:)Oynadığı sürece sıkıntı yok:)
İnşallah teyzesiSağlıkla gelsin teyzesinin mis kokulusu
Asıl sen alıngansın biz takılıyoruztesekkur ederim siz hepiniz bugun alından günunüz mü ne? ne desem ters anlasiliyor
Beni de çekiyor bak bakRakika şahit. huysuz diye sen kendin dedin bak ben demedim
Burda şey diyeceksin,yok canım,hepiniz ayrı tatlısınızRakika şahit. huysuz diye sen kendin dedin bak ben demedim
İşte bu hafta ufak ufak başlayacak canım bir-iki hafta içinde yoğunlaşır:)Sırt üstü yatınca daha net hissedersin:)Çok hafif hareketler hissediyor gibiyim, henüz net değil :)
Olsun birinci olup herkes sirasini savucak eninde sonunda kismet hemde bu isler sadece surekli birinci olan tarifler icin dedim ben anladin sen zaten :)Tamam canım o iş bende merak etmeAslında birinciliği olanlara en popülerleri vermek istemiyorum ama işte ilk onlar yazıyor:)Ben en alttan başlayıp sırayla cevap veriyorum:)
topla tüfekle geliyorsunuz bırakinda azıcık alınayım bariAsıl sen alıngansın biz takılıyoruz