- 16 Ağustos 2010
- 292.920
- 602.633
- 43
Nasılsın canımHoşbulduk ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımHoşbulduk ablacım
Her daimEn çıtır
Öyle canım:/Cahil ,cühelâ kaynıyor memleket
Olacak bunlar tabii,geçmiş olsun ❤Sabahtan beri midem yanıyordu, sütlü kahve içtim azcık iyi gibiyim, idare ediyorum
Şükür ablacım gün geçtikçe zorlaşıyor bu gebelik, hamdolsun :) sen nasılsın?Nasılsın canım
Kendi başlarını yesinler inşallah, biz evde hapis,millet fink atiyorÖyle canım:/
Allah razı olsun ikizimOlacak bunlar tabii,geçmiş olsun ❤
Senden de ikizim.Allah razı olsun ikizim
Allah yardımcın olsun canımİyiyim canım çok şükürŞükür ablacım gün geçtikçe zorlaşıyor bu gebelik, hamdolsun :) sen nasılsın?
Amin, teşekkür ederim :) Allah iyilikten ayırmasın inşallahAllah yardımcın olsun canımİyiyim canım çok şükür
Gelince haber ver diye buton olması lazım üyelik yapıp ona basacaksın :))Ya cahilim idare edin,ben hiç netten alışveriş yapmadım,bir şey beğenmiştim,şu an stok dışı diyor,tekrar satışa sunulma durumu oluyor mu öyle olunca ?
Hiç bir fikrim yok kuzum, takip et belki tekrar sunulurYa cahilim idare edin,ben hiç netten alışveriş yapmadım,bir şey beğenmiştim,şu an stok dışı diyor,tekrar satışa sunulma durumu oluyor mu öyle olunca ?
Amin canım Doktora gidemiyorsun değil mi:/Amin, teşekkür ederim :) Allah iyilikten ayırmasın inşallah
Nereye kayboldun
Senin telefon çok eski değildi sanki:)Esim telefon aldı bilmem kaç piksel ne yaotim ne ettim herif vermedi telefonu bana