- 21 Ocak 2018
- 8.224
- 20.213
- 32
Nevreste konuyla alakasiz olucak sen kac yasindasin yas sorulmaz ama hepimiz kadiniz nede olsa merak ettimİçinizdeyim canım duygularınızı yakından hissediyorum:)Sizi anlıyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste konuyla alakasiz olucak sen kac yasindasin yas sorulmaz ama hepimiz kadiniz nede olsa merak ettimİçinizdeyim canım duygularınızı yakından hissediyorum:)Sizi anlıyorum:)
Aynen artırmak lazımDozu arttır abla
sen neddin sil cabuk sil :FNevreste konuyla alakasiz olucak sen kac yasindasin yas sorulmaz ama hepimiz kadiniz nede olsa merak ettim
Doz aşımı olmasın,yavaş yavaş
38 canım ama 2 ay sonra 39 olacağım:)Nevreste konuyla alakasiz olucak sen kac yasindasin yas sorulmaz ama hepimiz kadiniz nede olsa merak ettim
Niye ya benim yaş takımtım yok kisen neddin sil cabuk sil :F
aboo onum icin günde 3 öğün kötek yiyorum. belki senin yok ama yavru kurtlarinin vaaarrrNiye ya benim yaş takımtım yok ki
Ben sevgimi belki böyle gösteriyorum
Senin kadar genç ve güzel olsa,kimsenin takıntısı olmazNiye ya benim yaş takımtım yok ki
Bana herkes abla diyor öyle olsa engel olurdumaboo onum icin günde 3 öğün kötek yiyorum. belki senin yok ama yavru kurtlarinin vaaarrr
O da seni takıntılı yapmaya uğraşıyor ya bi türlü beceremiyorNiye ya benim yaş takımtım yok ki
Sağol canım benim o senin güzelliğinSenin kadar genç ve güzel olsa,kimsenin takıntısı olmaz
aboo onum icin günde 3 öğün kötek yiyorum. belki senin yok ama yavru kurtlarinin vaaarrr
Daha çok uğraşırO da seni takıntılı yapmaya uğraşıyor ya bi türlü beceremiyor
Sen de öylesin ikizimSenin kadar genç ve güzel olsa,kimsenin takıntısı olmaz
güvendiğim dağlara atom bombası atılıyor şuanO da seni takıntılı yapmaya uğraşıyor ya bi türlü beceremiyor
Gerçekleri söylüyorum güzelciğim,pek çok kişi de aynı fikirdedir eminim Maşallah sanaSağol canım benim o senin güzelliğin
Yok ya ne olcak emindim ben onun oyle seylere takilmayacagindansen neddin sil cabuk sil :F
Sağol ikizimSen de öylesin ikizim