- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
Inşallah ya ,çok tatlı,keşke benim olsaHiç bir fikrim yok kuzum, takip et belki tekrar sunulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ya ,çok tatlı,keşke benim olsaHiç bir fikrim yok kuzum, takip et belki tekrar sunulur
Hoşgeldin nasılsın:)İyi akşamlar bu arada bir omceki girişte yazdım ama gondermemis akılsız net
Başka sitede yok mu:)Inşallah ya ,çok tatlı,keşke benim olsa
Yok, 4 hafta sonra haberleşelim dedi doktorum. Muayenehanesini bazı günler açıyor. Bu hafta içi irtibat kurucam 3 hafta doldu bakalım açıksa giderim, olmazsa 22. Haftada detaylı ultrason var onun için haberleşicez. Bakalım nasip :)Amin canım Doktora gidemiyorsun değil mi:/
Değildi ama onunki çok yeni beee ya bana ver falan dedim sana da alalım aynısını dedi bazardan ekmek mi aliyoz dedimSenin telefon çok eski değildi sanki:)
Sıkıntın yoksa çokta önemli değil canım beklemen daha iyi olur:)Yok, 4 hafta sonra haberleşelim dedi doktorum. Muayenehanesini bazı günler açıyor. Bu hafta içi irtibat kurucam 3 hafta doldu bakalım açıksa giderim, olmazsa 22. Haftada detaylı ultrason var onun için haberleşicez. Bakalım nasip :)
Hoşgeldinİyi akşamlar bu arada bir omceki girişte yazdım ama gondermemis akılsız net
Sweatshirt ama,De facto ya da Kotondaydi,sanmam başka yerde olacagini:)Başka sitede yok mu:)
başim ağrıyor birazNereye kayboldun
Götürmediği güne denk getirirsin:)Değildi ama onunki çok yeni beee ya bana ver falan dedim sana da alalım aynısını dedi bazardan ekmek mi aliyoz dedim
Aslında madene götürmemesi gerekiyor inşallah götürmez o yokken yaparım artık tarifi
İyiyim şükür onum arkam sağım solum karantina evdeizHoşgeldin nasılsın:)
O zaman olabilir genelde tekrar geliyor:)Sweatshirt ama,De facto ya da Kotondaydi,sanmam başka yerde olacagini:)
Hayır desem inanacakmisinGötürmediği güne denk getirirsin:)
Telefonu yarışma için isityorsun değil mi
İnşallahHoşgeldin nasılsın:)
Geçmiş olsun bu sıra benimde ağrıyor:)başim ağrıyor biraz
Allah korusunİyiyim şükür onum arkam sağım solum karantina evdeiz
Eşimin iş arkadaşından çıkmış bizim mahallenin servisi ile geliyormuş yani eşimle aynı servis mahalledeki tüm madenciler karantinada
İnsallaaah çok sevdim çünkü canım yaO zaman olabilir genelde tekrar geliyor:)
Cinsiyeti öğrenemedik ondan hariç genel aylık kontrol aslında cinsiyetten ziyade bebeğin takibi açısından gitmek istiyorumSıkıntın yoksa çokta önemli değil canım beklemen daha iyi olur:)
Geçmiş olsunbaşim ağrıyor biraz