- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Tıkladım bir de ne göreyim oy sayılarım çıktı karşımaCanım Ramazan sofraları her yıl aynı şekilde yapıyoruz:)
3 tarif ve sofra oluyor:)
Ana yemek-çorba ve tatlı detaylı tarifi ekleniyor ve son olarak sofra ekleniyor:)Başka bir şeyler sofraya eklenebilir:)
Birde senin bildiğin gibi geçen yıl 2 . yarışma yapıldı.O sponsorlu oldu sadece sofra eklendi ve tek resim bana gönderildi ben ekledim:)
Ramazan Sofraları
KesinlikleeereOhommm ohhoomm sayın editorum geçen gil birinci oldugumdan mütevellit hatırlıyorum
Geçen yil herkes istediği tarifi yaptı hatta bizBlue_Peri ile ilk gün tarif yaptığımız ve birbirimizden habersiz olduğumuz için mercimek çorbası yapmıştık
Ve herkes tarifi bir an önce yapılmasın diye acele edip erken yapmıştı sanki öyle hatırlıyorum
Yani kurallar esnekti
Arz ederim
Hayırlıısı canım:)
Eğleniyoruz yeni şeyler öğreniyoruz
Ama bana şunu yap denirse yapamazsam vazgecebiliyor muyum?Ve burası için sunum yada tarif ararken başka bişey gözüne çarpıyor onu mesela bir aile gezmesinde yada bir misafir ikramında yapiveriyorsun falanmerve bacım kaçırma bak pro olma şansını gel hele burda yarış belki olursun heleki ramazanı hiç kacirma
Bakkk katılıyorum hele sunumda herşeye bı sunum yapmaya başladımKesinlikle insana biseyler katıyor ben burda gördüğüm pratik tarifleri başka yerde kullanıyorum mesela bilmediğim çok şey öğrendim biliyor sanıyorum kendimi bazı şeyleri özellikle sunum konusunda bazen aile arasında biseyler yapıyorum vayyy diyrlar ramazan birincisi olmuşum sağır sultan duydu bizim ahali bilmiyori
Kimse biseyi zorla yaptırmıyor canımAma bana şunu yap denirse yapamazsam vazgecebiliyor muyum?
Yumurtaları patlatmadan aynı hizada karşılıklı mi kiriyorsun ben öyle yapıyorumBakkk katılıyorum hele sunumda herşeye bı sunum yapmaya başladımhatta abartmaya bile başladım melemeni bile sunum yapıyorum
22 son günKimse biseyi zorla yaptırmıyor canım
Normalde her ay farklı bir kategori var şuan yarışan kategori çorbalar mesela hala yapabilirsin son gün 23 Nisan olması lazım
Ama kategori belirlendiğindeNevreste den tarif ayirtman gerekiyor özelden :))
O onaylar sa yapıyorsun ilk sayfada şartlar yazıyor
Sen bayağı değiştirdin:)Bakkk katılıyorum hele sunumda herşeye bı sunum yapmaya başladımhatta abartmaya bile başladım melemeni bile sunum yapıyorum
Bir gün fazla söylemişim22 son gün
Kalp yapmaktan vazgeçse bayağı ilerleyecek aslındaSen bayağı değiştirdin:)
Kızlarıma gösterdim ilk sunumun ile son sunumları:)
Kızları eğitime aldım
Ortaya yumurta ile kalp yapıyorum meşhur kalplerimdenYumurtaları patlatmadan aynı hizada karşılıklı mi kiriyorsun ben öyle yapıyorum
İlk günler gelseydiniz size kolay tarif sunardım:)Ama bana şunu yap denirse yapamazsam vazgecebiliyor muyum?
Çiçek böcekler azaldı o bile bayağı çıtayı yükseltti:)Kalp yapmaktan vazgeçse bayağı ilerleyecek aslında
Kalp yapmaktan vazgeçse bayağı ilerleyecek aslında
Anladınız mı beniOrtaya yumurta ile kalp yapıyorum meşhur kalplerimden
Kız ben cıvık sevmem içi pismez
Ramazan sofraları ilk için bayağı zorlar:)Bir gün fazla söylemişimmerve 22 Nisan sonmus ama kategorinin sonu yok burda sınırsız olmadı bir dahakine katılırsın