Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Tıkladım bir de ne göreyim oy sayılarım çıktı karşıma Dahliadivin kesinlikle katil bacım ramazan kacmaz

Kesinlikleeere

Kesinlikle insana biseyler katıyor ben burda gördüğüm pratik tarifleri başka yerde kullanıyorum mesela bilmediğim çok şey öğrendim biliyor sanıyorum kendimi bazı şeyleri özellikle sunum konusunda bazen aile arasında biseyler yapıyorum vayyy diyrlar ramazan birincisi olmuşum sağır sultan duydu bizim ahali bilmiyori
Hayırlıısı canım:)
Eğleniyoruz yeni şeyler öğreniyoruz

Ve burası için sunum yada tarif ararken başka bişey gözüne çarpıyor onu mesela bir aile gezmesinde yada bir misafir ikramında yapiveriyorsun falan merve bacım kaçırma bak pro olma şansını gel hele burda yarış belki olursun heleki ramazanı hiç kacirma

Ama bana şunu yap denirse yapamazsam vazgecebiliyor muyum?

Bakkk katılıyorum hele sunumda herşeye bı sunum yapmaya başladım hatta abartmaya bile başladım melemeni bile sunum yapıyorum

Ama bana şunu yap denirse yapamazsam vazgecebiliyor muyum?
Kimse biseyi zorla yaptırmıyor canım

Normalde her ay farklı bir kategori var şuan yarışan kategori çorbalar mesela hala yapabilirsin son gün 23 Nisan olması lazım

Ama kategori belirlendiğinde Nevreste den tarif ayirtman gerekiyor özelden :))

O onaylar sa yapıyorsun ilk sayfada şartlar yazıyor

22 son gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…