- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ya abla yeminle bu mesajını görmeden yazdım bı önceki minige cevabiyaa ahahaaa nasıl denk geldiiiSen bayağı değiştirdin:)
Kızlarıma gösterdim ilk sunumun ile son sunumları:)
Kızları eğitime aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya abla yeminle bu mesajını görmeden yazdım bı önceki minige cevabiyaa ahahaaa nasıl denk geldiiiSen bayağı değiştirdin:)
Kızları eğitime aldım
Abla ya kızlarına niye gösterdin bide özellikle beni ne dediler Allah içinSen bayağı değiştirdin:)
Kızları eğitime aldım
Ya minik yaaaAnladınız mı beni
Bence iyi gidiyorsun sadece çok kokoşsunYa abla yeminle bu mesajını görmeden yazdım bı önceki minige cevabiyaa ahahaaa nasıl denk geldiii
Olamıyorum abla sade olamıyorum kendimi alamıyorum durduramiyorumBence iyi gidiyorsun sadece çok kokoşsun
Kendi mi bile gösterdimAbla ya kızlarına niye gösterdin bide özellikle beni ne dediler Allah için
Buna şükür biraz sadeleştinOlamıyorum abla sade olamıyorum kendimi alamıyorum durduramiyorum
AhahahahajaOlamıyorum abla sade olamıyorum kendimi alamıyorum durduramiyorum
En azından yıldız yaptı abla geçen kategori öyle hafife alma lütfenBuna şükür biraz sadeleştin
Olsun kendi yapsın etrafını gereksiz süslemesin renklere boğmasın o yeter:)En azından yıldız yaptı abla geçen kategori öyle hafife alma lütfen
Ben sonraki yarışmalarda katılayım. Biraz gözlemleyeyim.İlk günler gelseydiniz size kolay tarif sunardım:)
Varsa yine de yapılmayanlardan yazın konuşalım:)
Ben sonra geleyim. Ramazan sofralarından da sonraBir gün fazla söylemişim merve 22 Nisan sonmus ama kategorinin sonu yok burda sınırsız olmadı bir dahakine katılırsın
Hızlı yükselip çabuk düşmekte var Allah sonumu öyle etmesinKendi mi bile gösterdim
Sen hızlı yükselenlerdensin
Ben beğeniyorum:)
Olay sadece sunum değil:)
Kategoride en sevilen ilk akla gelen tarifi yakalamak:)
Oda her zaman değişiyor:)
Bakyaaa adım ciktiBuna şükür biraz sadeleştin
Minik varya vallahi kalp yapcaktim dedim yok bunlar kalbime laf eder yıldıza geçiş yapEn azından yıldız yaptı abla geçen kategori öyle hafife alma lütfen
Aaanneyyy neye gircekmişim ben