- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.160
Ben de o da yokOndan sonra daha bir basarim olmadi ama vazgecmiyorum israrla katiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de o da yokOndan sonra daha bir basarim olmadi ama vazgecmiyorum israrla katiliyorum
Hayırlıısı canım:)Ondan sonra daha bir basarim olmadi ama vazgecmiyorum israrla katiliyorum
Bin bir şeyle uğraşıyorsun,yine iyisin maşallah Sağol canımBenim psikolojik olabilir:)
Geçmiş olsun canım
Sağol canım benimBin bir şeyle uğraşıyorsun,yine iyisin maşallah Sağol canım
Olsun olur illaki olmasada maksat vakit gecirmek zaten :)Ben de o da yok
Tabi ben zaten eskiden beri cok yarismalara katilirim durduramiyorum kendimi baska kazandigim seylerde oldu uretmek biseyler yapmaktan cok hoslaniyorum evdede hep biseyler yaparim zaten esim cok rahatsiz bu durumdanHayırlıısı canım:)
Eğleniyoruz yeni şeyler öğreniyoruz
Bende öyleyim duramıyorum:)Tabi ben zaten eskiden beri cok yarismalara katilirim durduramiyorum kendimi baska kazandigim seylerde oldu uretmek biseyler yapmaktan cok hoslaniyorum evdede hep biseyler yaparim zaten esim cok rahatsiz bu durumdan
Sen de sağol canımmmSağol canım benim
Olsa da fena olmazOlsun olur illaki olmasada maksat vakit gecirmek zaten :)
Ben halimden memnunum kendisi cok tembel oldugu icin benim bitmeyen enerjim onu rahatsiz ediyoBende öyleyim duramıyorum:)
Ne yapalım boş mu duralım:)
Aslında memnun olmaları lazım faydası oluyor:)
Açtım antebin hamamlarini çiftetelli oynadim biraz kurtlarimi döktüm hiç iyi değilimİki gözümün çiçeği,nerdesin Kukrim
Gel bana doğruAçtım antebin hamamlarini çiftetelli oynadim biraz kurtlarimi döktüm hiç iyi değilim
Keşke mümkün olsaGel bana doğru
O da olacak inşallah İlaçlarımı aldım,bir tür atıp yatacağım sankiKeşke mümkün olsa
Sen nasılsın kuzum
Sifa olsun kuzumO da olacak inşallah İlaçlarımı aldım,bir tür atıp yatacağım sanki
Amin ahretligim Bir iyileseyim de ,atarız tabiiSifa olsun kuzum
At at ,iyiles de çiftetelli ye bkliyorum seni
Enerjimiz hiç bitmesin inşaallah:)Ben halimden memnunum kendisi cok tembel oldugu icin benim bitmeyen enerjim onu rahatsiz ediyo
o guzel iste ayni kafada olmak benim oğlum da bana benzedi asiri hareketli o tek kaldi garibimEnerjimiz hiç bitmesin inşaallah:)
Biz karı koca aynıyız
Son Ramazan birincisi beni de sayınAllah'tan bir şey olmazsa bende varım kaldı 8
Ohommm ohhoomm sayın editorum geçen gil birinci oldugumdan mütevellit hatırlıyorumBen bile unutuyorum canım:)Oysa hep buradayım