- 21 Ocak 2018
- 8.227
- 20.222
- 32
Hm ondandemek iyi bakalim bu sene nasil olucak sende yaparsin insallahCanım 3 tarif olunca katılım zor olabiliyor:)
Ben bu yıl istiyorum bakalım hayırlısı:)
10 kişi olsak yeter:)Tembeller yapmasınHm ondandemek iyi bakalim bu sene nasil olucak sende yaparsin insallah
Ben varim sen 9 kisiyi ayarla10 kişi olsak yeter:)Tembeller yapmasın
Allah'tan bir şey olmazsa bende varım kaldı 8Ben varim sen 9 kisiyi ayarla
Anladım:)Sponsorluga katilmistim digerini tam bilmiyodum her sene o sekildemi diye :)
Simdi 8den fazla kisi bende varim diyecek idda ediyorumAllah'tan bir şey olmazsa bende varım kaldı 8
Geçen yıl 1. oldu canım sponsor yarışmasında:)Sonra buraya geldiAnladım:)
Gaz kokusu geldi buraya kadarSimdi 8den fazla kisi bende varim diyecek idda ediyorum
Demezlerse bizde beceremiyorlar derizSimdi 8den fazla kisi bende varim diyecek idda ediyorum
Geçen yıl bu zamanlar bende pek yokGeçen yıl 1. oldu canım sponsor yarışmasında:)Sonra buraya geldi
Ben bile unutuyorum canım:)Oysa hep buradayımGeçen yıl bu zamanlar bende pek yokSorarak hatırlıyorum bir çok şeyi
Beceremeyenler arasına mı
Transfer oldumGeçen yıl 1. oldu canım sponsor yarışmasında:)Sonra buraya geldi
Aynen gaz verme calismalariGaz kokusu geldi buraya kadar
Aynen öyle olduTransfer oldum
Aynen gaz verme calismalari
Benim enfeksiyon kaynaklı oldu canım daha çok,bazı günler kayıtlı değil bendeBen bile unutuyorum canım:)Oysa hep buradayım
Hadi bakalım,elbet bulunur gönüllülerTransfer oldum
Aynen gaz verme calismalari
Ondan sonra daha bir basarim olmadi ama vazgecmiyorum israrla katiliyorumAynen öyle oldu
Benim psikolojik olabilir:)Benim enfeksiyon kaynaklı oldu canım daha çok,bazı günler kayıtlı değil bende