Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Selamlar :) ramazanda yarisma nasil oluyor her sene aynimi ? Detaylara hakim degilimde merak ediyorum sofra ve birkac cesit yemekmi yapiliyor her sene
Canım Ramazan sofraları her yıl aynı şekilde yapıyoruz:)
3 tarif ve sofra oluyor:)
Ana yemek-çorba ve tatlı detaylı tarifi ekleniyor ve son olarak sofra ekleniyor:)Başka bir şeyler sofraya eklenebilir:)
Birde senin bildiğin gibi geçen yıl 2 . yarışma yapıldı.O sponsorlu oldu sadece sofra eklendi ve tek resim bana gönderildi ben ekledim:)
Ramazan Sofraları

Canım Ramazan sofraları her yıl aynı şekilde yapıyoruz:)
3 tarif ve sofra oluyor:)
Ana yemek-çorba ve tatlı detaylı tarifi ekleniyor ve son olarak sofra ekleniyor:)Başka bir şeyler sofraya eklenebilir:)
Birde senin bildiğin gibi geçen yıl 2 . yarışma yapıldı.O sponsorlu oldu sadece sofra eklendi ve tek resim bana gönderildi ben ekledim:)
Ramazan Sofraları
Sponsorluya katilmistimda digerinden emin olamadim sponsorlu iyiydi ya her hafta eglence olmustu banada :) bu sene ikiside varmi hepsine katilicam 😆

Peki bu uc yemekte istedigimiz yemekleri seciyoruz ya baskasinda varsa farkli bisey yapmak zorundamiyiz gene tarif kapmaca varmi yoksa ucu ayni olmazsa yapabiliyomuyuz :) Nevreste Nevreste
O belli olmaz canım ama kendiniz seçseniz daha iyi olabilir:)
Farketmez bence yapabilirisiniz:)Ama yok farklı olsun derseniz bana yazarsınız derim başkası yapacak sen bilirsin istersen yap gibi de olabilir:)
Geçen yıl hepsi farklı olmuş acaba bana mı sordular hatırlayamadım:)

O belli olmaz canım ama kendiniz seçseniz daha iyi olabilir:)
Farketmez bence yapabilirisiniz:)Ama yok farklı olsun derseniz bana yazarsınız derim başkası yapacak sen bilirsin istersen yap gibi de olabilir:)
Geçen yıl hepsi farklı olmuş acaba bana mı sordular hatırlayamadım:)
Hm anladim iyi ozaman buyuk ihtimal herkes istedigini yapacak gibi :) tamam tesekkurler bide ben baktimda bu yarismaya katilim az oluyo galiba digerleri gibi kalabalik gormedim

Hm anladim iyi ozaman buyuk ihtimal herkes istedigini yapacak gibi :) tamam tesekkurler bide ben baktimda bu yarismaya katilim az oluyo galiba digerleri gibi kalabalik gormedim
Canım 3 tarif olunca katılım zor olabiliyor:)
Ben bu yıl istiyorum bakalım hayırlısı:)

X