- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.160
Sağol canım benimÇok sevindim tatlım...eve çıkman çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimÇok sevindim tatlım...eve çıkman çok güzel.
Hosbuldum canım,adapte süreci işte,çok şükür Sen nasılsın?Hoşgeldin canım iyi akşamlar nasılsın
Daha iyi olacaksın inşaallah İyiyim canım çok şükürHosbuldum canım,adapte süreci işte,çok şükür Sen nasılsın?
Selam,geçen yıl sponsorluylu,bu sene nasıl.olacak belli değil sanırım.Selamlar :) ramazanda yarisma nasil oluyor her sene aynimi ? Detaylara hakim degilimde merak ediyorum sofra ve birkac cesit yemekmi yapiliyor her sene
Allah iyilik versin canım ❤İnşallah,zaman alacak ama sonu iyi olacak :))Özledim,bir bakayım dedimDaha iyi olacaksın inşaallah İyiyim canım çok şükür
Canım Ramazan sofraları her yıl aynı şekilde yapıyoruz:)Selamlar :) ramazanda yarisma nasil oluyor her sene aynimi ? Detaylara hakim degilimde merak ediyorum sofra ve birkac cesit yemekmi yapiliyor her sene
İyi olacak inşaallahArada ses ver böyle özletmeAllah iyilik versin canım ♥❤İnşallah,zaman alacak ama sonu iyi olacak :))Özledim,bir bakayım dedim
Tamam güzelciğim,artık evdeyim,daha sık gelirim inşallahİyi olacak inşaallahArada ses ver böyle özletme
BekliyorumTamam güzelciğim,artık evdeyim,daha sık gelirim inşallah
Tamam canımBekliyorum
Sponsorluga katilmistim digerini tam bilmiyodum her sene o sekildemi diye :)Selam,geçen yıl sponsorluylu,bu sene nasıl.olacak belli değil sanırım.
Sponsorluya katilmistimda digerinden emin olamadim sponsorlu iyiydi ya her hafta eglence olmustu banada :) bu sene ikiside varmi hepsine katilicamCanım Ramazan sofraları her yıl aynı şekilde yapıyoruz:)
3 tarif ve sofra oluyor:)
Ana yemek-çorba ve tatlı detaylı tarifi ekleniyor ve son olarak sofra ekleniyor:)Başka bir şeyler sofraya eklenebilir:)
Birde senin bildiğin gibi geçen yıl 2 . yarışma yapıldı.O sponsorlu oldu sadece sofra eklendi ve tek resim bana gönderildi ben ekledim:)
Ramazan Sofraları
Şimdilik bir şey yok canım ama belli olmaz:)Haftaya başlarız bakalım:)Sponsorluya katilmistimda digerinden emin olamadim sponsorlu iyiydi ya her hafta eglence olmustu banada :) bu sene ikiside varmi hepsine katilicam
Anladim iyi bakalim insallah olur diyelim ozaman :)Şimdilik bir şey yok canım ama belli olmaz:)Haftaya başlarız bakalım:)
O belli olmaz canım ama kendiniz seçseniz daha iyi olabilir:)Peki bu uc yemekte istedigimiz yemekleri seciyoruz ya baskasinda varsa farkli bisey yapmak zorundamiyiz gene tarif kapmaca varmi yoksa ucu ayni olmazsa yapabiliyomuyuz :) Nevreste
İnşaallah canım:)Anladim iyi bakalim insallah olur diyelim ozaman :)
Hm anladim iyi ozaman buyuk ihtimal herkes istedigini yapacak gibi :) tamam tesekkurler bide ben baktimda bu yarismaya katilim az oluyo galiba digerleri gibi kalabalik gormedimO belli olmaz canım ama kendiniz seçseniz daha iyi olabilir:)
Farketmez bence yapabilirisiniz:)Ama yok farklı olsun derseniz bana yazarsınız derim başkası yapacak sen bilirsin istersen yap gibi de olabilir:)
Geçen yıl hepsi farklı olmuş acaba bana mı sordular hatırlayamadım:)
Canım 3 tarif olunca katılım zor olabiliyor:)Hm anladim iyi ozaman buyuk ihtimal herkes istedigini yapacak gibi :) tamam tesekkurler bide ben baktimda bu yarismaya katilim az oluyo galiba digerleri gibi kalabalik gormedim