Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Biz eba ya hiç bakmıyoruz:)Evde kaynak çok:)Netten buluyorum :)Hatta bulduklarımı herkese atıyorum:)Oğlumun gruptan özelden yazıyorlar bunları nereden buluyorsunuz:)Arasan neler var:)Boş bırakma çocukları yapsınlar bir şeyler:)

Kızlarla alakası yok canım gerektiğinde hepsi yardım ediyor:)Seninde buna alıştırman lazım:)
Dün oğlum odasını süpürdü sonra sildi geri düzeltti:)

Ama büyüğün ogretmenleri diretiyor eba dan verdiklerimizo yapın diye ona göre not vereceğini söyleyen bile var :/

Kızlarla alakası yok canım gerektiğinde hepsi yardım ediyor:)Seninde buna alıştırman lazım:)
Dün oğlum odasını süpürdü sonra sildi geri düzeltti:)
Benimkiler normal değil eşim 3 gündür evde sen bunlar la nasıl baş ediyorsun bile dedi

Bugün iki kere çiş temizledim iki makina çamaşır attım yaklaşık 5-6 kez yemek hazırladım

Benimkiler normal değil eşim 3 gündür evde sen bunlar la nasıl baş ediyorsun bile dedi

Bugün iki kere çiş temizledim iki makina çamaşır attım yaklaşık 5-6 kez yemek hazırladım
Tabi canım seninkiler küçük ve erkek ikisi Allah yardımcın olsun.Ama eşin evde olduğu zamanlar yardım etsin:)
Abisi kardeşine yardım etsin:)

Ama genelde kimse giremiyor:)
TC yazıyoruz sıkıntı yok güvenlik kodu gir diyor guvenlik kodunun üzerinde eba ya devam et butonu var güvenlik kodu gözükmüyor öğretmene ss attım bugün

Bana bilgisayar alın yazmıştı ardından iki msj daha atmış ama bilgisayar alın yazosii da dahil hepsini silmiş başka ne yazdı bilmiyorum

Tabi canım seninkiler küçük ve erkek ikisi Allah yardımcın olsun.Ama eşin evde olduğu zamanlar yardım etsin:)
Abisi kardeşine yardım etsin:)
Abisi Allah lik zati kendine faydası yok

Sanayici olacakmış okumak istemiyormuş sinir krizi geçiyorum kusura bakmayın

Ödevi kasdetmişsin:)
Hepsi kendi yapıyor ama canım onlara o ortamı sağlamayınca kaytarıyorlar:)
Ayrı tutmaya çalışıyorum:)Oğlum odasında,kızlar odalarında ama bazen didişiyorlar bu sefer oğlanı oturma odasına alıyorum ben ortada dolanıyorum:)

Kendi alıp yollasınBelki gücüm yetmiyor:)

Aynen öyle başında durunca da başka işler ilerlemiyor

Abisi Allah lik zati kendine faydası yok

Sanayici olacakmış okumak istemiyormuş sinir krizi geçiyorum kusura bakmayın
Benim arkadaşımın oğlu da öyle diyordu.Bir yıl okuldan aldılar işe verdiler daha doğrusu kendi gitmem dedi:)1 yıl sonunda tıpış tıpış okula döndü:)Girer girmez ilk yazılılardan yüksek aldı hatta 1. dönem onur belgesi aldı:)
Burnunun sürtmesi lazımmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…