Biz eba ya hiç bakmıyoruz:)Evde kaynak çok:)Netten buluyorum :)Hatta bulduklarımı herkese atıyorum:)Oğlumun gruptan özelden yazıyorlar bunları nereden buluyorsunuz:)Arasan neler var:)Boş bırakma çocukları yapsınlar bir şeyler:)Bugün eba dan girelim dedik hepsini bitirsin de öğretmen tacizinden kurtulalım
Eba ya girilmedi bize verilen zaman diliminde denedik öğretmen ne dese begenirsin bilgisayardan deneyin tablet telefon sıkıntı oluyor he babam vardı da biz girmiyoruz
Benim zaten önce sıvı oluyor sıvı için sakız cigne diyor sonrasında iltihaba dönüyor sakizla hiç geçmedi vallaSakız çiğnemek farklı canım bunu doktorlar hep öneriyor
Kızlarla alakası yok canım gerektiğinde hepsi yardım ediyor:)Seninde buna alıştırman lazım:)Abla senin kizlar büyük fazla yardım istemez benim ortanca kendi kendine yapıyor hiç yanlışsız ama yardım istiyor bazen büyüğün yapasi yok
Basında durmazsam geçiyor başka biseye
Hiç bişey yapamadı gidiyor uyuyor herif
Ama büyüğün ogretmenleri diretiyor eba dan verdiklerimizo yapın diye ona göre not vereceğini söyleyen bile var :/Biz eba ya hiç bakmıyoruz:)Evde kaynak çok:)Netten buluyorum :)Hatta bulduklarımı herkese atıyorum:)Oğlumun gruptan özelden yazıyorlar bunları nereden buluyorsunuz:)Arasan neler var:)Boş bırakma çocukları yapsınlar bir şeyler:)
Başka doktora gideceksin:)Benim zaten önce sıvı oluyor sıvı için sakız cigne diyor sonrasında iltihaba dönüyor sakizla hiç geçmedi valla
Ama genelde kimse giremiyor:)Ama büyüğün ogretmenleri diretiyor eba dan verdiklerimizo yapın diye ona göre not vereceğini söyleyen bile var :/
Benimkiler normal değil eşim 3 gündür evde sen bunlar la nasıl baş ediyorsun bile dediKızlarla alakası yok canım gerektiğinde hepsi yardım ediyor:)Seninde buna alıştırman lazım:)
Dün oğlum odasını süpürdü sonra sildi geri düzeltti:)
Tabi canım seninkiler küçük ve erkek ikisi Allah yardımcın olsun.Ama eşin evde olduğu zamanlar yardım etsin:)Benimkiler normal değil eşim 3 gündür evde sen bunlar la nasıl baş ediyorsun bile dedi
Bugün iki kere çiş temizledim iki makina çamaşır attım yaklaşık 5-6 kez yemek hazırladım
TC yazıyoruz sıkıntı yok güvenlik kodu gir diyor guvenlik kodunun üzerinde eba ya devam et butonu var güvenlik kodu gözükmüyor öğretmene ss attım bugünAma genelde kimse giremiyor:)
Abisi Allah lik zatiTabi canım seninkiler küçük ve erkek ikisi Allah yardımcın olsun.Ama eşin evde olduğu zamanlar yardım etsin:)
Abisi kardeşine yardım etsin:)
Ödevi kasdetmişsin:)Abla senin kizlar büyük fazla yardım istemez benim ortanca kendi kendine yapıyor hiç yanlışsız ama yardım istiyor bazen büyüğün yapasi yok
Basında durmazsam geçiyor başka biseye
Hiç bişey yapamadı gidiyor uyuyor herif
Kendi alıp yollasınTC yazıyoruz sıkıntı yok güvenlik kodu gir diyor guvenlik kodunun üzerinde eba ya devam et butonu var güvenlik kodu gözükmüyor öğretmene ss attım bugün
Bana bilgisayar alın yazmıştı ardından iki msj daha atmış ama bilgisayar alın yazosii da dahil hepsini silmiş başka ne yazdı bilmiyorum
Aynen öyle başında durunca da başka işler ilerlemiyorÖdevi kasdetmişsin:)
Hepsi kendi yapıyor ama canım onlara o ortamı sağlamayınca kaytarıyorlar:)
Ayrı tutmaya çalışıyorum:)Oğlum odasında,kızlar odalarında ama bazen didişiyorlar bu sefer oğlanı oturma odasına alıyorum ben ortada dolanıyorum:)
Yok alacaktık baktık biz ama şimdi onu kırdırmasu var monitör u var kalvyesi var kimse uğraşmaz bu zamandaKendi alıp yollasınBelki gücüm yetmiyor:)
Benim arkadaşımın oğlu da öyle diyordu.Bir yıl okuldan aldılar işe verdiler daha doğrusu kendi gitmem dedi:)1 yıl sonunda tıpış tıpış okula döndü:)Girer girmez ilk yazılılardan yüksek aldı hatta 1. dönem onur belgesi aldı:)Abisi Allah lik zatikendine faydası yok
Sanayici olacakmışokumak istemiyormuş sinir krizi geçiyorum kusura bakmayın
Oğlumun ödevleri birde kontrol ediyorum:)Aman yapsın ben kontrol ederim:)Aynen öyle başında durunca da başka işler ilerlemiyor
Ablam net paketim yok yazamıyorum kusura bakma ama yapıcam çok güzel araştırmalar peşindeyim
Hayırlı gecelerBen kaçayım bana sesleniyorlar :))
Tamam canım merakla bekliyorumAblam net paketim yok yazamıyorum kusura bakma ama yapıcam çok güzel araştırmalar peşindeyim