Ahhhh abla elimde bi metaryaller var kiTamam canım merakla bekliyorum
Sussss yerin kulağı vardırAhhhh abla elimde bi metaryaller var ki
Dönüşüm muhteşem olacakkkSussss yerin kulağı vardır
Çok heyecanlı
Bizi çok bekletme
Hadi bakalımDönüşüm muhteşem olacakkk
Amin güzelciğim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Ameliyat için mi canım helal olsun Allah sapasağlam çıkmayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inşallahHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Sen güzel haberlerle gel de ne zaman gelirsen gelHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Canim insallah her sey guzel olur merak etme seni burda bekliyceyiz sağ salım ameliyatdan cikacaksin.Herkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Helal olsun canım, çok bekletme biziHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Allah yar ve yardımcın olsun bebeğim.Herkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Günaydın canım helal olsunHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Canımmm Allah a emanet ol ❤Herkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Helal olsun canımHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Merhaba JennacımHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum
Geçmiş olsun canımHerkese günaydınAllah izin verirse bugün büyük gün,ne zaman halim olur gelirim bilemiyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin,inşallah tekrar görüşmek nasip olur. Bilmeden kalbini kirdiklarim varsa onlar da hakkini helal etsin. Sizi seviyorum