Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yok abla bende alerji var burunda hep tıkanıklık yaşıyorum sürekli

Sonrasında her sene bir kaç kere iltihap veya duyma kaybı oluyor alisamadim hala :KK43:
Hadi ya geçmiş olsun bitanem. Bu alerji de son yıllarda artmaya başladı sebebini de bulamıyorlar. Virüs belasından kurtulalım da iyi bir KBB uzmanına gösterelim seni...gosterdiysen nasıl bir tedavi öneriyorlar?

Yaklaşık 3 yıldır aynı doktora gittim sil baştan olmasin diye birde ben kolay kolay gitmem yani

Hani artık adamın karşısına gecince nazli durmayayim diye anlattım derdimi

Geceleri yatarken üstüne yatamiyorim bazen zonkluyor

Yada mesela konuşurken çatır çatır poşet sesi gibi kafamda sesler var

Her seferinde yapılan duyma testlerinde çıkıyor zaten sorun

Adamın bana dediği sakız çiğne kualgin hava alsın ben zaten ara sıra çiğneyen bir tipim sakizdan çok yemek cogniyerek yapiyorim zaten o işi :KK70:

En son gittiğimde de dedim alerji için iğne istiyorum olmaz dedi senin şiddetli değil alerjin dedi son gidişim oldu zaten

Cuam gunu için randevu aldım ama yarın oncr bir aile hekimi görecek o hallemezse gideceğim KKB ye
Hadi ya geçmiş olsun bitanem. Bu alerji de son yıllarda artmaya başladı sebebini de bulamıyorlar. Virüs belasından kurtulalım da iyi bir KBB uzmanına gösterelim seni...gosterdiysen nasıl bir tedavi öneriyorlar?

Dibini bulmuşsun gibi geliyor:KK70:
Sorma bu ara heyheyler tepemde öğretmenlere ayrı ayar oluyorum sözüm meclisten dışarı :KK70:

Sureklo eba ya girmeyenleri atiyorlae ss

Evde temizlikciyim asciyim tuvaletcihim ödev yaptırıyorum kavga ayırıyorum

Yildim bezdim :silah:

Yaklaşık 3 yıldır aynı doktora gittim sil baştan olmasin diye birde ben kolay kolay gitmem yani

Hani artık adamın karşısına gecince nazli durmayayim diye anlattım derdimi

Geceleri yatarken üstüne yatamiyorim bazen zonkluyor

Yada mesela konuşurken çatır çatır poşet sesi gibi kafamda sesler var

Her seferinde yapılan duyma testlerinde çıkıyor zaten sorun

Adamın bana dediği sakız çiğne kualgin hava alsın ben zaten ara sıra çiğneyen bir tipim sakizdan çok yemek cogniyerek yapiyorim zaten o işi :KK70:

En son gittiğimde de dedim alerji için iğne istiyorum olmaz dedi senin şiddetli değil alerjin dedi son gidişim oldu zaten

Cuam gunu için randevu aldım ama yarın oncr bir aile hekimi görecek o hallemezse gideceğim KKB ye
Sakız çiğnemek farklı canım bunu doktorlar hep öneriyor:KK66:

Sorma bu ara heyheyler tepemde öğretmenlere ayrı ayar oluyorum sözüm meclisten dışarı :KK70:

Sureklo eba ya girmeyenleri atiyorlae ss

Evde temizlikciyim asciyim tuvaletcihim ödev yaptırıyorum kavga ayırıyorum

Yildim bezdim :silah:
Hepimiz öyleyiz:)Ancak yemek,bulaşık,ödev,temizlik yapıyoruz:)

Bugün eba dan girelim dedik hepsini bitirsin de öğretmen tacizinden kurtulalım

:KK51:
Eba ya girilmedi bize verilen zaman diliminde denedik öğretmen ne dese begenirsin bilgisayardan deneyin tablet telefon sıkıntı oluyor he babam vardı da biz girmiyoruz :KK51:

Hepimiz öyleyiz:)Ancak yemek,bulaşık,ödev,temizlik yapıyoruz:)
Abla senin kizlar büyük fazla yardım istemez benim ortanca kendi kendine yapıyor hiç yanlışsız ama yardım istiyor bazen büyüğün yapasi yok

Basında durmazsam geçiyor başka biseye

Hiç bişey yapamadı gidiyor uyuyor herif :işsiz:

X